Adfunding
Image default
Huishoudelijk

Opslagruimte creëren doe je zo

Opslagruimte creëren doe je zo

Heb je bijna geen ruimte meer of niet genoeg ruimte om je spullen op te bergen? Gelukkig zijn er veel opbergoplossingen, zowel in de winkel gekocht als zelfgemaakt, die weinig of geen ruimte innemen. Zoek je opslagruimte Rijnsburg? Lees dan eerst deze tips voordat je verder zoekt. Wellicht heb jij geen extra opslagruimte nodig.

Terwijl kasten met een standaarddiepte vloerruimte innemen rond de keuken, creëren doe-het-zelf rekken aan de muur ruimte vanwege hun slanke silhouet. Door de hoogte en breedte van gebeitst grenen planken te variëren, kan je gemakkelijk een breed scala aan artikelen aantrekkelijk opbergen, van hoge vazen ​​en pastapotten tot kleinere artikelen zoals bestek en nietjes.

Platform bed

Als je kast en dressoir vol zitten, waarom zet je dan de kleding die je regelmatig draagt ​​niet op de plank van je nieuwe ‘platform bed’? Dit full-size doe-het-zelf platform bed is ontworpen en geschilderd door een creatieve doe het zelfder en is voorzien van zwenkwielen voor gemakkelijk vervoer en twee brede bedbodems met brede rieten manden die zich ideaal lenen voor het opbergen van kleding, accessoires, lakens, handdoeken en meer.

Was standaard

Een andere creatieveling bedacht een functionele was standaard om een ​​hoge kledingkast te creëren met veel vrije wandruimte. Om ruimte te maken voor het sorteren en vouwen van kleding, plaatste hij een ruim houten werkblad boven de wasmachine en droger, compleet met uitsparingen voor prullenmanden. Een kleine opbergwagen bevat wasmiddel en andere schoonmaakbenodigdheden, en twee planken boven de muur zijn gevuld met plastic manden voor extra benodigdheden of fris gewassen kleding en lakens.

Thuisbibliotheek

Je hoeft niet een hele muur op te offeren voor je thuisbibliotheek. Probeer dit idee van een ingenieus ontwerper. Bouw en installeer twee ultradunne DIY-fotolijsten hoog aan de muur en vul ze met boeken, kunst en prachtige accessoires. Een antieke kringloopwinkelladder kan je het volume geven dat je nodig hebt, en met een paar comfortabele stoelen kun je in een mum van tijd lezen en ontspannen.

https://oomenopslag.nl