Adfunding
Image default
Huishoudelijk

Maak de ruimte af met een taatsdeur

Laat jij  je woning ook in de schijnwerpers staan met de super taatsdeur? Dit is een perfecte manier om een extra item aan je woning toe te voegen die ook echt waarde aanbrengt en een verbetering is van de huidige inrichting. Je hoeft er dus maar een item aan toe te voegen en je woning is gelijk een geheel andere ruimte. Een taatsdeur heeft een zeer luxe uitstraling, maar hoeft niet per se in een luxe interieur te worden geplaatst. Omdat de deur helemaal zelf samen te stellen is en dus te ontwerpen is, kan je dit helemaal aanpassen aan jouw wensen en jouw inrichting. Of je nou een luxe interieur hebt of juist een antiek interieur, de taatsdeur kleed je ruimte echt aan.

 

Wat is een taatsdeur?

Vaak denkt men bij een taatsdeur aan een gewone glazen deur met een zwarte metalen omlijsting, maar dat zijn gewoon stalen binnendeuren die ook worden aangeboden op de website. Maar een taatsdeur is net even wat anders. Deze deur draait namelijk om de verticale as heen en wordt dus beschouwd als een draaideur. Je kunt zelf kiezen hoe deze draai van de deur plaatsvindt. Wil je bijvoorbeeld maar een deel van de deur laten draaien of wil je dat deze 360 graden om de verticale as heen kan draaien? Dat kan je allemaal zelf aangeven.

 

Kies zelf

De taatsdeur draait dus om het middelpunt heen. Er wordt een schroef aan de onderkant van de deur geplaatst en ook aan de bovenkant van de deur zal een scharnier worden gezet, waar de deur in zal worden geplaatst. Om de deur helemaal naar jouw smaak te maken, kan je helemaal zelf aangeven wat voor soort glas je wil, wat voor soort omlijsting goed bij jou past en de handgreep is ook niet  geheel onbelangrijk bij jouw keuze.