Adfunding
Image default
Particuliere dienstverlening

Met een training voor meer zelfvertrouwen in Twente leer je jezelf echt kennen

Veel mensen hebben baat bij coaching. Vind je dat je vaak vastzit in dezelfde patronen? Heb je weinig eigenwaarde? Cijfer je jezelf altijd weg voor anderen en wil je meer rust in je leven creëren? In dat geval kan het nuttig zijn om een training voor meer zelfvertrouwen te volgen. Je leert dan tools en oefening die je eenvoudig toepast in je dagelijks leven. Als je in de omgeving van Twente woont, dan kun je hiervoor bij BeeBlij terecht in Oldenzaal, waar je een training voor meer zelfvertrouwen volgt. Hier leer je jezelf echt kennen en leer je je sterke en zwakkere punten accepteren.

Zelfacceptatie en meer innerlijke rust

BeeBlij is een eenmanszaak in Oldenzaal, waar je coaching op maat volgt. Met een coach ga je in gesprek over je eigen valkuilen, sterke punten en dingen die je graag zou willen veranderen. Gedurende het hele traject leer je jezelf accepteren en zie je in wat je waard bent. Je voert hierbij intensieve gesprekken en doet oefeningen die je handvaten geven om in je kracht te blijven staan. Tijdens deze sessies leer je tools aan en doe je inzichten op, die je meer zelfvertrouwen geven en waar je de rest van je leven profijt van hebt. Zo krijg je meer rust, eigenwaarde en zelfvertrouwen. Ontdek de mogelijkheden voor een training voor zelfvertrouwen bij deze coachingspraktijk in Twente!

Maak kennis met deze coach voor een traject op maat

Wil je ook een training volgen voor zelfacceptatie en zelfvertrouwen in de omgeving van Twente? Meld je dan aan bij BeeBlij en plan een eerste gesprek in. Dit kan zowel digitaal als tijdens een fysieke afspraak. Je bespreekt dan wat je uit de sessies wilt halen en samen met de coach ontdek je wat ze voor je kan betekenen. Als dit voor allebei goed volgt, dan plan je samen vervolgafspraken in en start je met het traject.

https://www.beeblij.nl/