Adfunding
Image default
Particuliere dienstverlening

Laagdrempelige activiteiten in Amsterdam houden je bezig

Basic Activering biedt een dagdeelvergoeding aan iedereen die meedoet aan de laagdrempelige activiteiten in hun dagbesteding in Amsterdam. Deze dagbesteding hebben ze opgericht voor de mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking of mensen die langdurig ziek zijn geweest en graag terug de arbeidsmarkt op willen. De activiteiten zijn laagdrempelig en dus toegankelijk voor iedereen. Je schrijft je als het ware in voor een van hun projecten en zij zorgen ervoor dat jij op de bestemming komt. Niet alle activiteiten vinden op hetzelfde tijdstip plaats. De ene keer ben je vier uur weg in de ochtend, de andere keer ’s middags. Hiervoor ontvang je altijd een passende dagdeelvergoeding.

Je wordt altijd gebracht en gehaald

Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer als je deelneemt aan de laagdrempelige activiteiten in Amsterdam. Want Basic Activering zorgt er netjes voor dat jij weggebracht en opgehaald wordt. Je wordt dan direct naar een van de activiteiten gebracht. Dit kan het leren behangen van muren zijn, of schilderen, vloeren leggen of een technische of creatieve activiteit. Afhankelijk van jouw vaardigheden en interesses wordt er altijd gekeken naar een activiteit in Amsterdam die bij jou past. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets moet doen wat jou echt niet ligt. Basic Activering wilt dat iedereen een leuke tijd heeft en daar staat een beloning tegenover. Deze laagdrempelige activiteiten in Amsterdam zijn een goede stap richting de arbeidsmarkt en bieden alles wat jij nodig hebt.

Neem nu deel aan de activiteiten

Ben jij niet in staat een reguliere baan te beoefenen en wil je wel graag wat om handen hebben? Neem dan eens een kijkje bij deze laagdrempelige activiteiten in Amsterdam en ga aan het werk. Uiteraard worden de uren dat je hebt gewerkt gecompenseerd met een goede vergoeding.  Je kiest zelf of je hele dagen meegaat of dat je een paar uur wilt werken. Niets is verplicht, dus je doet alles op jouw eigen tempo!

https://basicactivering.nl/