Adfunding
Image default
Dienstverlening

Aanwezigheidsdetectie met diverse toepassingen

Bent u benieuwd wat aanwezigheidsdetectie kan doen? Deze detectiemethode wordt bijvoorbeeld gebruikt om de aandacht van een automobilist te trekken. Hierdoor worden zij geattendeerd op overstekende voetgangers of fietsers. Dit kan optimaal gebruikt worden op locaties waar deze extra vorm van veiligheid nodig is. Deze specialist kan een veilige oversteekplaats realiseren door oversteekplaats door ledverlichting te installeren, door de detectiemethode wordt deze geactiveerd wanneer een voetganger of fietser oversteekt. Hiervoor zijn verschillende detectiemogelijkheden beschikbaar.

Extra veiligheid met aanwezigheidsdetectie

Heeft u interesse in het gebruik van aanwezigheidsdetectie? Door aanwezigheidsdetectie te gebruiken wordt de verkeersveiligheid verbeterd, zonder dat de doorstroming hiermee verminderd wordt. Hierdoor heeft deze detectiemethode meerdere toepassingen. Bent u op zoek naar een specialist omtrent de installatie van aanwezigheidsdetectie? Als het om de aanleg van aanwezigheidsdetectie gaat, dan is Traffic-Care, gevestigd in Den Hout nabij Oosterhout, de specialist die u zoekt. Zij helpen u graag met een oplossing op maat. De detectieapparatuur wordt onder andere toegepast in hun Zebra-Safe-installaties. Tevens hebben zij ook verschillende opties wat betreft de detectiemechanismen. Deze bestaan uit:

  • Drukknop
  • Infrarood-detectie
  • Thermische of Intelligente Video-detectie
  • VRI-signaal

Deze verkeersoplossing is breed toepasbaar doordat u de keuze heeft uit verschillende detectiemogelijkheden. Dit is bijvoorbeeld een wegreflector. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld niet alleen automobilisten met aanwezigheidsdetectie attenderen op overstekende fietsers of voetgangers, maar bijvoorbeeld ook waarschuwen voor bussen of kruisend verkeer.

Contacteer deze specialisten en bekijk de mogelijkheden

Wilt u gebruikmaken van aanwezigheidsdetectie? De mogelijkheden hiervan zijn eindeloos. Heeft u een oplossing op maat nodig voor het verbeteren van de verkeersveiligheid? Deze specialist helpt u graag en beschikt over jarenlange ervaring met de aanleg van deze systemen. Daarbij wordt u volledig ontzorgt, van ontwerp tot oplevering. Bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Neem contact dan contact met de experts van Traffic-Care. Zij helpen u graag met al uw vragen.

https://www.traffic-care.nl/