Adfunding
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij dit autobedrijf in Houten is uw auto in goede handen

Het maakt niet uit of u een nieuwe occasion wilt kopen of dat uw eigen auto onderhoud nodig heeft. Als u graag kiest voor een professioneel autobedrijf waar u altijd goed wordt geholpen, kiest u voor Autobedrijf Nieuwenhuijsen in Houten. Hun autogarage is onderdeel van de Bosch Car Service en bovendien is de garage BOVAG- en RDW-erkend. Hier wordt dus enkel topkwaliteit geleverd. U kunt hier terecht voor een apk-keuring of voor reparaties aan bijvoorbeeld uw airco. De medewerkers van dit autobedrijf in Houten helpen u ook met het uitlijnen van uw autobanden. Dit zorgt ervoor dat u comfortabeler en veiliger rijdt en dat uw banden en onderdelen minder snel slijten. Daarnaast kunt u hier ook uw zomer- of winterbanden opslaan.

Een auto leasen

Wilt u graag een nieuwe auto rijden, maar niet opdraaien voor alle onderhoudskosten? Denk dan eens aan private lease. Bij dit autobedrijf in Houten heeft u de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto te rijden, u hoeft enkel zelf nog de tankkosten extra te betalen. Leasen is bovendien gunstig voor uw portemonnee. Volgens de rekenmodellen van de ANWB is het aanschaffen van een nieuwe auto namelijk duurder dan leasen. Voor alle mogelijkheden op het gebied van private leasing vraagt u de medewerkers van dit bedrijf om meer informatie met behulp van de contactgegevens op hun website.

Een occasion kopen

Naast dat u bij Autobedrijf Nieuwenhuijsen terecht kunt voor onderhoud aan uw auto, helpt dit autobedrijf in Houten u ook bij het kopen van een occasion. In het uitgebreide assortiment aan tweedehands auto’s, vindt u altijd wel een geschikte auto die aan uw wensen en budget voldoet. U bekijkt het assortiment online, maar u kunt ook langskomen bij de vestiging. U heeft hier bovendien de mogelijkheid om een testrit te maken in de auto waar u interesse in heeft.