Adfunding
Image default
Particuliere dienstverlening

Een waardig afscheid dankzij de ervaren begrafenisondernemer uit Hoogvliet

Conceptuitvaart is een gespecialiseerde begrafenisondernemer uit Hoogvliet. Wanneer je de uitvaart van een dierbare in de omgeving van Rotterdam moet organiseren, vertrouw je op deze uitvaartondernemer. Met 25 jaar ervaring in het vak ben je hier in goede handen. Na een kennismakingsgesprek met deze begrafenisondernemer uit Hoogvliet word je van begin tot eind begeleid in het proces. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is en hoef je je, in deze toch al moeilijke en droeve tijden, niet druk te maken over het afscheid van je dierbare.

Een persoonlijk afscheid

Conceptuitvaart uit Rotterdam snapt als uitvaartondernemer dat elke uitvaart anders moet zijn. Ieder persoon is tijdens zijn leven uniek, en dus moet een afscheid dat ook zijn. Met de organisatie van de uitvaart in Rotterdam wordt daarom rekening gehouden met de wensen van de overledene, de familie en vrienden. Denk hierbij aan de muziek, de aankleding van de zaal, de ceremonie, wel of niet religieuze invulling, en het eten en drinken na de dienst. Daarnaast ben je bij deze uitvaartondernemer in Rotterdam in goede handen voor het drukwerk omtrent de uitvaart, de repatriëring en rouwvervoer. Ook voor het verzorgen van de overledene, van kleding en aankleding voor de opbaring, vertrouw je op deze begrafenisondernemer uit Hoogvliet.

Specialisten in uitvaart

Voor een waardig afscheid vertrouw je op deze specialisten. Zij zorgen ervoor dat het afscheid memorabel en waardig is. Zo kun je tevreden terugkijken op deze moeilijke dag en goed afscheid nemen van jouw dierbare. Er zijn voor de uitvaartverzorging concepten beschikbaar bij deze uitvaartverzorger, met daarbij behorende tarieven. Dit is gemaakt om je een beeld te geven van de kosten en de mogelijkheden, maar uiteraard is alles bespreekbaar en zit je niet vast aan deze concepten. De opties die gemaakt zijn door deze specialist zijn:

  • Crematie budget: €1.495,-
  • Uitvaart sfeervol: €2.375,-
  • Uitvaart basis: €2.975,-
  • Uitvaart compact: €3.825-
https://www.conceptuitvaart.nl/