Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schuivende panelen voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar schuivende panelen voor uw bedrijf? BREEDVELD helpt u graag verder, ze hebben schuivende panelen en paneelwanden voor elk bedrijf en elke situatie. Deze panelen zijn enorm handig bij het verdelen van een grote ruimte. De ruimte wordt functioneler, en kan worden ingedeeld naar wens. Bespreek met een van de experts van het bedrijf de verschillende mogelijkheden.

Schuivende panelen voor elke situatie

Schuivende panelen zijn te gebruiken en plaatsen in elke situatie. Alle paneelwanden en schuivende panelen worden bij BREEDVELD in eigen beheer geproduceerd. Op deze manier bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product, klantgerichte service en zeer korte productie- en levertijden. Bovendien kiest u bij BREEDVELD voor een kwaliteit die merkbaar terugkomt in perfecte bedieningsmechanieken en duurzaam hang-, loop- en sluitwerk. Alle schuivende panelen kunnen afzonderlijk van een speciale afwerking worden voorzien. Afwerkingen met fineer, fotoprints of whiteboard komen veel voor. Maar ook specials met chesterfieldlook, leer of textiel zijn niet ongebruikelijk. Alles is mogelijk, dus bespreek het nu met een van de experts van het bedrijf. U deelt uw kantoor of ruimte naar wens in waardoor een grote ruimte al snel functioneler wordt. Daarnaast wordt er ook besproken wat voor panelen het beste bij uw bedrijf passen qua look en feel. BREEDVELD zorgt ervoor dat de panelen één worden met uw bedrijf en dat deze er mooi en goed bijpassen.

Vraag nu meer informatie aan

Wilt u meer informatie ontvangen over de schuivende panelen van BREEDVELD? Neem dan nu contact op met het bedrijf. U ontvangt gelijk meer informatie over de verschillende soort panelen die het bedrijf produceert. Daarnaast leggen de experts ook uit waar u de panelen allemaal voor kunt gebruiken binnen uw bedrijf. Ook bespreken ze de mogelijkheden voor welke uitstraling u wilt gaan en wat past bij uw bedrijf, zo wordt alles goed op elkaar afgestemd.

https://www.breedveld.com/