Adfunding
Image default
Dienstverlening

Ooglaserkliniek met de beste zorg

Wanneer u op zoek bent naar een ooglaserkliniek, kunt u terecht bij Refractiecentrum Haaglanden. Deze kliniek voert behandelingen uit met zorg voor elke patiënt. In vergelijking met andere klinieken, is deze kliniek als zeer goed getest. Deze testen zijn uitgevoerd door de Consumentenbond. De ooglaserbehandeling zal worden uitgevoerd door zeer deskundige en ervaren artsen. Wij laseren de ogen aan de hand van richtlijnen opgesteld door het NOG.

Verschillende soorten methoden, technieken en behandelingen

Voordat de ooglaserbehandeling daadwerkelijk zal plaatsvinden, doet de ooglaserkliniek een vooronderzoek. Het is een uitgebreid onderzoek dat ongeveer een half uur zal duren. Hier worden de ogen goed en uitgebreid worden gemeten. Daarna zal er een plan worden opgesteld. De behandelingen vinden plaats aan de hand van 5 technieken:

  • PRK-methode: Dit corrigeert de refractieve afwijking
  • LASEK-behandeling: de oppervlakkige laag van het hoornvlies wordt voor een groot deel losgemaakt. Daarna wordt met excimer de correctie uitgevoerd.
  • LASIK-behandeling: de meest voorkomende behandeling. Er wordt gesneden in het hoornvlies. 
  • Artisan en Artiflex implantlens: er wordt een kunststoflens in het oog geplaatst. Dit kan worden gedaan aan de hand van verschillende manieren.
  • RELEX-techniek: de eigen lens wordt verwijderd. Dit wordt gedaan door een operatie. De lens wordt vervangen door een pseudo-accomodatieve implantlens waarmee u weer kunt scherpstellen. Zo heeft u niet langer een leesbril nodig om dit te kunnen doen.

Vraag naar de mogelijkheden

Naast dat het Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag als beste ooglaserkliniek wordt gezien, kunt u bij ons bedrijf ook terecht voor het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie. Deze kan worden uitgevoerd om verschillende redenen zoals wallen, overhangende oogleden of afhangende wenkbrauwen. De kliniek onderscheidt zich van andere klinieken door middel van zowel professionele als persoonlijke aandacht voor elke patiënt. Wanneer u geïnteresseerd bent bezoekt u gemakkelijk de website. Hier vindt u meer informatie over de behandelingen en u kunt hier makkelijk een afspraak inplannen voor een van de behandelingen.

https://www.refractiecentrum.nl/