Adfunding
Image default
Bedrijven

Op weg naar de fysiotherapeut

Wat kan ik van fysiotherapie Deventer verwachten?

Heeft u last van nek- en rugklachten? Of heeft u wellicht een operatie achter de rug waar u van moet herstellen? In dit geval kunt u een bezoek brengen aan de fysiotherapeut uit Deventer. Wanneer u namelijk klachten heeft aan uw gewrichten of spieren, kan fysio Deventer u verhelpen van deze klachten. U zult samen met de fysiotherapeut oefeningen gaan doen om uw spieren sterker te maken en uw gewrichten te activeren. Dit is voor zowel uw fysieke als mentale gezondheid een zeer goede oplossing. Als alles goed verloopt, zult u na enige tijd niet meer bij de fysio langs te hoeven komen.

Een eerste afspraak bij fysio Deventer

Als u klachten heeft aan uw spieren of gewrichten, kunt u een afspraak maken bij de fysio. In eerste instantie zal er een intake gesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek gaat de fysiotherapeut u enkele vragen stellen over uw blessure. Hierin vertelt u precies wat er aan de hand is en wat het doel van de behandeling gaat zijn. Dit is namelijk voor iedereen anders. Wilt u bijvoorbeeld weer pijnloos kunnen sporten? Of wilt u enkel weer mobiel zijn? De fysiotherepeut helpt u hier beide bij. Aan het einde van de afspraak zal de fysio willen voelen aan uw blessure om de ernst in te schatten.

Het behandelplan doorlopen

Na de eerste afspraak komt de fysiotherapeut met een behandelplan. Hierin staat precies wat u moet doen om de blessure te verhelpen. Dit bestaat altijd uit verschillende oefeningen om uw spieren en gewrichten te versterken. Daarnaast kan het ook zijn dat de fysiotherapie Deventer enkele keren uw spieren gaat masseren. Dit kan erg goed zijn voor de bevorderingen van uw spieren. Tot slot kunt u ook oefeningen mee krijgen om thuis te doen.

https://fysiotherapiewh.nl/