Adfunding
Image default
Woning en Tuin

Eenvoudig stappenplan: Cv ketel vervangen

Is jouw CV-ketel toe aan vervanging, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij zetten de verschillende stappen voor jou op een rijtje zodat je in no time jouw CV-ketel hebt laten vervangen

Oude CV-ketel vervangen

Wanneer jouw oude CV-ketel toe is aan vervanging kan het handig zijn om dit te laten controleren door een monteur. De monteur kan bepalen of er een nieuwe CV-ketel nodig is aan de hand van de leeftijd, de staat van de ketel en het merk. Als de CV-monteur inderdaad vastgesteld dat er een nieuwe ketel nodig is kan je deze door de CV-monteur laten plaatsen. 

 

De oude CV-ketel zal worden verwijderd en hier komt een nieuwe CV-ketel voor in de plaats. Deze CV-ketel kun je naar eigen smaak uitkiezen en de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om duurzaamheid en overige zaken. 

 

Nieuwe CV-ketel uitzoeken

Het uitzoeken van een nieuwe CV-ketel kun je overlaten aan de vakman of je kiest ervoor om dit zelf te doen. Er zijn veel merken waar je uit kunt kiezen en elke ketel heeft zo z’n voor- en nadelen. 

 

Na het uitzoeken van de nieuwe CV-ketel zal deze geplaatst moeten worden door een gecertificeerde CV-monteur. Dit is sinds oktober 2020 verplicht, omdat het een belangrijke klus is die met veel precisie moet gebeuren.

Verwarming doet het niet meer loodgieter

Een CV-monteur vinden in Nederland kan gemakkelijk via de website MyGo. Wij hebben door heel Nederland CV-monteurs waar we je gemakkelijk aan kunnen koppelen. Via de MyGo Matchmaker kun je jouw wensen aangeven en wordt je automatisch gekoppeld aan een erkende CV-monteur in de omgeving van jouw woning. 

 

We hebben een ruim aanbod aan CV-monteurs in heel Nederland, zo vind je gemakkelijk een monteur. Van Limburg tot Groningen en van Drenthe tot Zeeland, door heel Nederland is het snel geregeld.

 

https://mygo.nl/cv-ketel-vervangen