Adfunding
Image default
Sport

Ook al bekend met het geweldige merk ZAR Formenti?

Zar Formenti is het brein achter de Zar Ribs boten. Alle boten van het merk Zar Formenti zijn van een bijzonder hoogstaande kwaliteit. Zo worden alle boten met de hand gebouwd en wordt er gebruik gemaakt van de meest duurzame materialen. Een belangrijk aspect van het kopen van een boot is de kwaliteit. Daar wordt dan ook nooit op bezuinigd. Alle Zar Ribs hebben een uniek ontwerp zodat ze glijden over het water. Doordat er bij elke ontwerp rekening is gehouden met ieders wensen, zijn stuk voor stuk alle Zar Ribs boten voorzien van veel zonnedekruimte, ruime leefomgeving en veel zitplaatsen.

Past een ZAR boot ook bij u?
Ongeacht de tijd waarin we leven, ons wegennet wordt steeds drukker en voller. En dat drukke verkeer verplaatst zich ook steeds meer over het water. Niet alleen voor transport, maar vooral ook ter recreatie. Zeker in een waterland als Nederland neemt de populariteit aan plezierboten razendsnel toe. Tegenwoordig zijn er dan ook veel verschillende soorten vaartuigen te vinden en nog mooier, binnen ieder budget is er vandaag de dag een prachtige boot beschikbaar. Van stevige rubberboten van uitstekende kwaliteit, tot oogstrelende yacht tenders van ongekende luxe. Zo kunt u een ZAR boot kopen in elk segment, van de bekroonde Mini-modellen tot prachtige RIB boten. Van de Classic lijn tot en met zeer gedetailleerde en uniek afgewerkte Sport Luxury jachten.

Bekend en geroemd om Italiaans vakmanschap
ZAR boten worden over de hele wereld verkocht, met name in Europa zijn ze populair. De volledige en officiële naam is ZAR Formenti, waarvan de oorsprong in Italië ligt. De Formenti scheepswerf kent al sinds 1979 een lange traditie van nauwkeurig vakmanschap in een divers aanbod aan boten, die hun succes danken aan de strategie: kwaliteit boven kwantiteit. Bij het ontwerpen van ZAR Formenti boten wordt gelet op de allerkleinste details. Bij alle modellen wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit. Dit in combinatie met het spectaculaire design en het elegante lijnenspel dat iedere ZAR-boot zo herkenbaar maakt. Verder staat Formenti vooral bekend om doordachte ontwerpen, waardoor er naast geweldige vaareigenschappen ook veel aandacht is besteed aan leef-, zit- en ligruimte aan boord.

Begin met een ZAR Mini boot
Bent u op zoek naar een RIB of een tender van ZAR Formenti? En wilt u deze bij een officiële ZAR-importeur aanschaffen? In Nederland zijn een select aantal officiële aanbieders te vinden, die u gegarandeerd kundig kunnen voorlichten over alle soorten modellen en welke ZAR het beste bij u en uw persoonlijke wensen en mogelijkheden past. Men kan al een ZAR RIB kopen vanaf zo’n tweeduizend euro.  De ‘FUN’, ‘AIR’, ‘ALU’, ‘RIB’ en ‘LUX’ modellen zijn respectievelijk in kwaliteit en comfort opgebouwd, met ieder een eigen uniek en stijlvol ontwerp. Het paradepaardje van de ZAR MINI boten is de Interceptor. Dit is de enige aluminium RIB groter dan vijf meter en één Formenti’s grootste innovaties van de afgelopen jaren. De Interceptor is onder andere razend populair voor militaire en andere professionele overheidsambachten.