Adfunding
Image default
Sport

Adverteren met je bedrijf in de sport

Mensen die sporten of mensen die graag naar sportwedstrijden toegaan om te kijken, vormen een uitstekende doelgroep voor tal van bedrijven. Voor jou als ondernemer een kans om een grote groep mensen te bereiken! Wanneer je dit slim aanpakt kan dit tot veel nieuwe klanten in je directe omgeving leiden. En dat hoeft je echt geen handenvol geld te kosten!

Sponseren van lokale clubs

Lokale sportclubs hebben altijd investeerders nodig. Voor nieuw materieel, het onderhouden van de velden en de kantine. En voor nieuwe sportkleding natuurlijk. Iedere keer dat een team moet spelen staat jouw bedrijfsnaam prominent of de voor-of achterkant van de shirts. Zo maak je nog eens mooi reclame voor je onderneming!

Jouw bedrijfsnaam op sportprijzen

Een andere optie is door sportprijzen te bestellen voor een toernooi of het hele seizoen van jouw lokale club. Het voordeel daarvan is dat je als sponsor je bedrijfsnaam en logo op de prijs af kunt laten drukken. Dit is niet alleen erg eenvoudig maar het is ook nog eens relatief goedkoop. Dankzij moderne productietechnieken kun je tegenwoordig al mooie sportprijzen bestellen vanaf een paar euro per stuk! Voor een groter bereik kun je ook medailles kopen die je aan iedere deelnemer uit kunt reiken. Met een leuke staffelkorting kun je deze zelfs al voor een paar cent per stuk bestellen!

Een bedrijfstoernooi als kans om te netwerken

Wil je groots uitpakken en tegelijkertijd je lokale netwerk uitbreiden? Organiseer dan een bedrijfstoernooi in naam van jouw onderneming. Zo breng je jouw bedrijf op een informele manier onder de aandacht. Tijdens het toernooi leer je talloze mensen kennen en doe je waardevolle contacten op waar je later in je bedrijfsleven nog veel profijt van zal hebben. En daarnaast is het natuurlijk gewoon een hartstikke leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen