Adfunding
Image default
Dienstverlening

Juridische of medische vertaling laten verzorgen? Het kan allemaal!

Elycio Tekst & Vertaling is een vertaalbureau waar alles op het gebied van taal mogelijk is. Of u nu een medische vertaling wilt laten verzorgen of een Spaanse tv-show wilt laten ondertitelen: het is allemaal mogelijk. Elycio specialiseert zich namelijk niet op één vakgebied en één taal, maar werkt met freelancers die van alle vakgebieden thuis zijn. Dit kenmerkt dit vertaalbureau en hierdoor blinken ze ook uit in de kwaliteit die ze leveren. U kunt de taal zo exotisch niet bedenken of er is wel een vertaler die voor dit vertaalbureau vertaalt. Zoekt u dus nog naar een professionele vertaler? Dan is Elycio Tekst & Vertaling u graag van dienst.

Een spoedvertaling of reguliere vertaling

Uiteraard kan het wel eens voorkomen dat u een document krijgt via uw werk en deze een paar dagen later al nodig heeft voor een vergadering. Als dit aan de hand is, dan spreken ze bij Elycio van een spoedvertaling. In dat geval zorgen de vertalers dat uw medische vertaling zo snel mogelijk van de ene taal naar de andere taal wordt vertaald, maar daar vragen ze wel een toeslag voor. Dit komt omdat een vertaler zijn of haar andere klussen zal moeten laten vallen en meer uren moet besteden aan uw vertaling. Toch is alles mogelijk. Het maakt niet uit wat voor vertaling u wilt laten vertalen en in welk tijdsbestek: u ontvangt een offerte op maat waarna u akkoord kunt geven. Vervolgens gaan de vertalers meteen voor u aan de slag en bent u gegarandeerd dat u een goed product ontvangt.

Schakel de expert in voor uw vertalingen

Wilt u met spoed een medische vertaling naar het Chinees of van het Japans laten vertalen? Wat uw talencombinatie en tijdsbestek ook is: laat het over aan Elycio Tekst & Vertaling. Wilt u graag meer informatie hierover ontvangen? Neem dan contact met de specialist op via de contactgegevens op hun website.

https://elyciovertaalbureau.nl/