Adfunding
Image default
Marketing

Innovatieve cocktail machine

Een avondje uit of een diner in een luxe restaurant vraagt om een cocktail. Ook bij speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld Pasen of Kerst, past een heerlijke cocktail. Voor iedere gelegenheid is er een cocktail met een unieke smaak die er goed bij past. In bars en café’s is een cocktail shaker dan ook onmisbaar. Dit is een beker waar de bartender diverse dranken in mengt om een overheerlijke cocktail te creëren. 

Populaire uitgaansgelegenheden kunnen echter ontzettend druk worden, waardoor bartenders erg moeten bijbenen om alle binnenkomende orders tijdig te voltooien. De technologie van tegenwoordig heeft het dan ook mogelijk gemaakt om het proces van cocktails maken te automatiseren, door middel van een cocktail machine

 

Ondersteuning voor bartenders

Automatisering is een grote hulp voor veel vakgebieden die veel te maken krijgen met werk dat wat lichamelijke inspanning vereist. Denk aan machines die een sorteerproces automatiseren, of robots in de horeca die serveerders ondersteunen. Bartenders zijn de hele avond intensief bezig met het bereiden van allerlei diverse drankjes voor klanten, wat veel aandacht en tijdmanagement vereist. Daarom is de cocktail machine ontwikkeld; een volledig geautomatiseerde machine die binnen recordtijd allerlei cocktails kan maken om de bartender wat rust en vrije tijd te geven.

 

Razendsnel cocktails maken zonder verspilling

Met een enorme waslijst aan cocktails om te maken, is het logisch dat veel bartenders moeite hebben met het bijhouden van alle binnenkomende orders en specificaties. Niet alleen geeft de cocktail machine bartenders wat meer tijd om bij te komen en andere zaken te regelen, het apparaat is ook nog eens razendsnel in het bereiden van drankjes. Per uur kan de gemiddelde cocktail machine tot wel 80 drankjes bereiden, waardoor de bartender zich kan focussen op het afwassen van glazen, of aannemen van andere orders. 

Efficiëntie speelt dus een grote rol bij het gebruiken van een geautomatiseerde cocktail maker. Daarnaast is het aanschaffen van een machine ook een uitstekende manier om verspilling te voorkomen. De machine zorgt er namelijk voor dat iedere keer precies de juiste hoeveelheid van een bepaalde soort drank wordt toegevoegd om glazen optimaal te vullen. 

Kortom, met een cocktail machine serveer je binnen de kortste keren de lekkerste Mojito, Pina Colada, Martini’s en mocktails aan gasten!