Adfunding
Image default
Sport

Trainen met elektrische spierstimulatie, wat wordt jouw doel?

Meer dan 40 jaar ervaring hebben wij, StimaWELL, op het gebied van medische elektrotherapie apparaten. Elektrotherapie of elektrische spierstimulatie, afgekort EMS, is in te zetten voor verschillende doeleinden. Deze therapie wordt al vele jaren ingezet door medisch specialisten bij blessures, na operaties en tijdens het revalideren. De resultaten van elektrotherapie zijn zeer goed en het voordeel is dat de therapie ook ingezet kan worden bij mensen met verminderde mobiliteit.

Sporten met elektrostimulatie vanuit huis

Elektrotherapie wordt tegenwoordig niet meer alleen in de medische wereld gebruikt. Sinds een tijdje is het ook mogelijk om te sporten met elektrostimulatie, ook wel EMS fitness genoemd. Dat kan via verschillende sportscholen, maar nu ook makkelijk vanuit huis. Door de effectiviteit van deze manier van sporten wordt sporten met EMS steeds populairder. Zeker nu je jouw training eenvoudig thuis kunt uitvoeren. Afhankelijk zijn van openingstijden en de agenda van de sportschool is dus verleden tijd.

Er zijn vele voordelen van sporten met EMS op te noemen, waaronder:

  • Sporten vanuit huis, vakantieadres of logeeradres. Waar jij maar wilt, wanneer jij maar wilt
  • Korte trainingssessies van 20 minuten
  • Bereik een optimaal resultaat met twee trainingen per week
  • Bereik snel, makkelijk en effectief jouw doel
  • Voor verschillende doelen inzetbaar, waaronder spieropbouw, afvallen, krachtiger worden, cellulitis verminderen, de huid verstevigen, conditie verbeteren, rugklachten verminderen of oplossen en de bekkenbodem versterken

Op onze website, ikwilstimawell.nl, kun je de EMS training ervaring van verschillende EMS gebruikers lezen. Ieder met een persoonlijk doel, ieder met verbluffende resultaten.  

EMS apparaat en toebehoren huren bij StimaWELL

Bij StimaWELL huur je eenvoudig een EMS apparaat en toebehoren met een waarde van ruim €8.750,-. Natuurlijk kan je ook het apparaat en toebehoren kopen bij StimaWELL maar gezien de hoge aanschafkosten is huren toch wel de meest gekozen optie. Wij bieden verschillende huuropties aan.

Sinds kort kun je kiezen uit twee verschillende stimulatiepakken. Het verschil tussen deze twee is te lezen op onze website. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)33 303 77 68 of een gratis adviesgesprek aan te vragen via de website.

https://ikwilstimawell.nl/