Adfunding
Image default
Onderwijs

Het gemak van Shiftbase

Of je nu personeelschef bent van een multinational, de administratie regelt van een middelgroot bedrijf of als zzp-er twee mensen in dienst hebt (het lijkt een tegenstrijdigheid, maar het is wettelijk toegestaan): Shiftbase kan veel voor jou betekenen. Dit alles-in-één-softwarepakket is geschikt om het volgende in te doen:

personeelsplanning; oftewel het rooster maken;

urenregistratie;

Dit zijn de hoofdfunctionaliteiten. Andere tools zijn onder meer :

verwachte omzet en het percentage van de loonkosten ten opzichte van die omzet;

de werkgeverslasten in het rooster, het loonkostenoverzicht en diverse rapportages;

de mogelijkheid voor werknemers om diensten te ruilen.

Kijken we naar de urenregistratie dan is veel meer mogelijk dan het sec vastleggen van gewerkte uren. Je kunt gebruikmaken van een innovatief prikkloksysteem dat uren automatisch afrondt. Uitgaven zijn per eenheid / werkgroep of dag / maand bij te houden. Zo wordt de verhouding loonkosten – uitgaven inzichtelijk. Zijn jouw mensen veel onderweg? In Shiftbase kunnen ze individueel het aantal gereden kilometers per dienst vastleggen. Shiftbase rekent vervolgens uit om hoeveel kilometers het per locatie, per maand of in totaliteit gaat.

Op individueel medewerkersniveau kan Shiftbase veel voor je betekenen. De volgende zaken zijn via de app 24/7 te bekijken:

aan- / afwezigheid;

contactgegevens;

persoonlijke notities;

plus- en min-uren;

vaardigheden;

vakantie-uren;

verjaardagen en jubilea.

Communiceren via de app is echt een uitkomst. Huidige gebruikers van Shiftbase zijn zeer te spreken over de nieuwsberichten-optie. Je kunt berichten versturen naar iedereen, naar een regionaal team of een specifieke afdeling. Wil je het bericht ondersteunen met data of een officieel persbericht? Zo’n koppeling is eenvoudig gemaakt. Degenen die het bericht lezen, kunnen er direct op reageren.

Klinkt goed, maar hoe weet ik nu of het programma in mijn niche geschikt is? Wij vermoeden van wel want de software wordt volop gebruikt door planners van hotels / restaurants / bars / cafés, beveiligingsbedrijven, ondernemingen in de recreatie, transportfirma’s, productie- / fabriekshallen, winkels et cetera. Wil je het zeker weten, neem snel contact op met Shiftbase: +31 (0) 23 711 40 54, info@shiftbase.com.

https://www.shiftbase.com/nl