Adfunding
Image default
Onderwijs

Zakelijk Engels cursus

Het aanbod van taalcursussen is ruim, maar lang niet elke cursus voldoet aan de eisen die u stelt. Als u optimaal resultaat wilt bereiken in binnen een bepaalde periode, dan is een taalcursus op maat de beste keuze. Vooral als het gaat om een taalkennis die u nodig heeft voor uw werk. Een standaard lespakket biedt zelden precies wat u wilt leren. Daarom biedt The Square Mile taaltrainingen die afgestemd zijn op uw wensen en leerdoelen. Van een zakelijk Engels cursus tot een training technisch Frans.

Taalinstituut The Square Mile

Bedrijven door heel Nederland kunnen terecht bij taalinstituut The Square Mile voor professionele taaltrainingen op maat. Wij richten ons op diverse branches en bieden veel verschillende talen aan. Cursussen kunt u volgen op een van onze trainingslocaties, maar we komen vooral ook bij bedrijven zelf lessen geven. Het laatste jaar is de populariteit van online trainingen gestegen. Een goede manier om op veilige afstand de lessen te volgen. Daarbij heeft het als voordeel dat u de trainingen in kunt plannen op momenten dat het u het beste uitkomt, in overleg met uw trainer.

Voor beginners en gevorderden

Wilt u uw huidige taalkennis naar een hoger niveau tillen, of begint u helemaal bij het begin? Voor ons maakt het niet uit, wij bieden trainingen op elk niveau. Om een effectieve taaltraining samen te kunnen stellen, houden we dan ook rekening met uw huidige taalkennis. Daarnaast wordt de training afgestemd op uw functie en specifieke leerdoelen. Ook kunt u aangeven of u de trainingen wilt spreiden over een langere periode, of juist een spoedcursus nodig heeft. Wilt u weten of we voor uw branche ook taalcursussen bieden? Neem dan een kijkje op onze website, of neem contact op zodat wij persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden en mee kunnen denken.