Adfunding
Image default
Onderwijs

Cultuur Workshops op school

Cultuur is enorm belangrijk! Wie gaat er nu niet graag naar de film, het theater of leest eens een goed boek? Deze interesses worden gestimuleerd van kinds af aan, namelijk door cultuureducatie. Cultuureducatie is een belangrijk deel van de ontwikkeling van een kind, maar krijgt niet altijd voldoende aandacht omdat het onderwijs het zo druk heeft. Daarom is daar Kleinkunstig. Wij organiseren samen met jou culturele workshops voor bij jou op school, precies op maat, precies naar wens. Wat wil je nog meer?

CKV-dag workshops

Alle middelbare scholen hebben te maken met CKV-dagen. Dit zijn de culturele uitingen waardoor de leerlingen kennis maken met verschillende disciplines. Maar wat moet je nu precies organiseren voor CKV? En hoe doe je dat? Kleinkunstig heeft hier allerlei ideeën over! Om scholen een handje te helpen hebben wij een groot aanbod aan CKV workshops die er precies voor gemaakt zijn om de school te ontzorgen en de leerlingen te voorzien van kwalitatief hoge cultuureducatie. 

Cultuurdag op school?

Misschien ben je geïnteresseerd in een volledige cultuurdag in het licht van CKV? Maar misschien heb je veel meer behoefte aan een aantal losse workshops. Het aanbod van Kleinkunstig is erg uitgebreid en daarmee ook enorm divers. We lichten techniek uit in relatie tot kunst, maar kijken ook naar eeuwenoude muziekinstrumenten en succesvolle theatervormen. Vast en zeker dat hier iets tussen zit dat perfect bij jou, jouw school én niet onbelangrijk jouw leerlingen past! Een voorbeeld van een heerlijke workshop waarbij de leerlingen zowel creativiteit als energie kwijt kunnen is Improvisatietheater. Deze workshop gaat in op de improvisatie techniek en in alle veiligheid kunnen leerlingen toneelspelen verkennen en ontdekken hoe ze kunnen improviseren. Is dit niet wat je zoekt? Dan hebben we in het discipline theater nog veel meer voor jou. Maar ook andere disciplines zoals poëzie, muziek en beeldende kunst ontbreken niet bij Kleinkunstig. 

https://www.kleinkunstig.nl