Adfunding
Image default
Onderwijs

Dit examenbureau ontzorgt u volledig in de organisatie van examens

Bent u verantwoordelijk voor het regelen van de examens voor een bepaalde cursus of onderwijsinstelling? Doet dit dan op een professionele manier bij examenbureau Eureka Examens. Zij organiseren examens voor onder meer mbo-onderwijsinstellingen, maar ook voor bijvoorbeeld bedrijven die hun werknemers opleiden. Doordat dit examenbureau een gestructureerde planning aanhoudt waarbij u volledig op de hoogte wordt gebracht, wordt u volledig ontzorgd in de organisatie van examens en behoudt u tegelijkertijd de controle over de examinering. Bovendien biedt deze organisatie examenlocaties door heel Nederland aan, zodat de kandidaten nooit te ver hoeven te reizen om hun examen te doen. Dat bespaart een hoop stress voor zowel u als de kandidaten.

Specialist in digitaal toetsen

Het afnemen van examens op papier is eigenlijk niet meer van deze tijd. Hoewel veel centrale examens nog steeds op papier worden uitgedeeld, wordt het grootste gedeelte afgenomen door middel van ‘digitaal toetsen’. Deze manier van examineren biedt talloze mogelijkheden en vraagvormen: meerkeuzevragen, open vragen, hotspotvragen, sorteervragen en cases. Door de snelheid en flexibiliteit wordt er op het gebied van organisatie veel tijd bespaard. Bovendien biedt Eureka Examens, in samenwerking met andere bedrijven, gebruiksvriendelijke en veilige software aan. Veiligheid is bij digitaal toetsen uiteraard een vereiste, want ook digitale examens kunnen fraudegevoelig zijn. Bij Eureka Examens leggen ze u alles uit of de manier van examineren door middel van digitaal toetsen, waardoor de examendag soepel verloopt.    

Examenlocaties met alle nodige faciliteiten

De specialisten van examenbureau Eureka Examens geloven dat de waarde van een examenresultaat voor een belangrijk deel wordt bepaald door de omstandigheden waarin het examen wordt afgenomen. Daarom zorgt dit bureau ervoor dat de locaties van alle benodigdheden en faciliteiten zijn voorzien, zodat niets over het hoofd wordt gezien bij het afnemen van examens. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij dit examenbureau en die van digitaal toetsen in het bijzonder? De medewerkers van Eureka Examens vertellen u graag meer.