Adfunding
Image default
Onderwijs

Systemisch werk training volgen

Kun je wel wat verdieping gebruiken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Loop je vast op je werk, of heb je het idee dat je jezelf een beetje kwijtgeraakt bent? Dan kun je veel baat hebben bij een training systemisch werk. Bij de 1e-verdieping geven we deze trainingen, waarmee je inzicht krijgt in je eigen gedragspatronen. Deze heb je als kind al ontwikkeld en ze zijn vaak niet meer erg nuttig in je volwassen leven. De patronen kunnen ervoor zorgen dat je vastloopt op verschillende gebieden. Met systemisch werk leer je om ze te doorbreken, zodat je een nieuwe weg in kunt slaan.

Familie opstellingen

De avondworkshop familie opstellingen is interessant voor iedereen die bezig is met de training systemisch werk. Bij familie opstellingen wordt dieper ingegaan op de invloed die familie heeft (gehad) op jouw dagelijks functioneren. Je familie kan worden gezien als een systeem waarbinnen jij je beweegt en een bepaalde rol vervult. Tijdens de workshop worden een aantal familie opstellingen gedaan, zodat jouw situatie duidelijk en inzichtelijk wordt. Aan de hand hiervan is het uiteindelijk mogelijk om veranderingen aan te brengen in je gedrag, zodat je niet steeds in hetzelfde kringetje blijft ronddraaien.

Opleidingen 1e-verdieping

Bij de 1e-verdieping hebben we ons toegelegd op het bieden van opleidingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Bij ons kun je NLP opleidingen volgen, waarbij je inzicht krijgt op het effect dat je gedachten hebben op je gedrag. Ook als je zelf de ambitie hebt om uiteindelijk zelf trainer of coach te worden, kun je bij ons terecht voor diverse opleidingen. Als je nog niet precies weet wat voor training jou het beste zou helpen, dan kun je bij ons terecht voor een persoonlijk adviesgesprek. Onze trainers nemen graag de tijd om met jou naar de mogelijkheden te kijken.

https://www.1e-verdieping.nl