Adfunding
Image default
Horeca

Sapbar huren voor bij jou op kantoor?

Op zoek naar iets lekkers en origineels om jouw collega’s mee te verwennen deze zomer? Denk dan eens aan een verse sappen bar!

Je kan op verschillende plekken een sapbar huren. Aan het einde van dit artikel onthullen we waar wij het liefst een sapbar zouden huren.

Je ziet ze tegenwoordig overal in de stad op komen, verse sapbarren. Je haalt hier je dagelijkse dosis vitamines in een beker. Maar wist je dat je ook een sapbar naar jouw werk kunt laten komen? 

Vanaf 50 collega’s komen ze al naar je werk om daar verse sapjes te maken. Je kan overleggen over de sapjes die ze klaar gaan maken.

Eerst bouwen ze een uurtje hun bar op en stallen al het fruit uit. Dit geeft natuurlijk gelijk een goede vibe. Dan begint het persen. Zo scheiden ze het sap van de vezels. Zo blijft er een heerlijk fris sapje over wat makkelijk op te drinken is. En het mooie is, alle vitamines, mineralen en anti oxidanten blijven met deze manier van persen behouden. So you keep all the good stuff!

Nu ben je misschien nieuwsgierig naar van wat voor ingrediënten er allemaal in een juice gaan. Het zal je verbazen. Zo kan je sap maken van rode biet, gember, venkel, spinazie, watermeloen, appel, peer, kurkuma, bloemkool, munt, bleekselderij enzovoort, enzovoort. Eigenlijk kan je bijna alles wel in de sapcentrifuge gooien.

Maar als je een expert inhuurt dan weet je zeker dat de combinaties ook echt heel leker zullen zijn.

Ons favoriete sapbedrijf is trouwens Shakes on Wheels. Zij hebben jarenlange ervaringen met sapbarren op locatie. Van origine zijn ze een foodtruck. Erg origineel en veel kennis dus. Je ziet de originaliteit ook af aan hun barren en uitstraling. Echt tof om een keer naar je bedrijf te halen en te genieten van de heerlijkste sapjes. Van harte aanbevolen!

https://shakesonwheels.nl