Adfunding
Image default
Horeca

Welk type horeca stoelen passen het beste bij mijn onderneming?

Horeca stoelen bestaan er in allerlei vormen en maten. Ook bestaan er verschillende soorten design. Zo heb je dus alle keuze over wat in jouw gewenste interieur past. Is jouw restaurant landelijke ingericht? Dan bestaan er genoeg stoelen die hierbij passen. Heb je een modern interieur? Dan zijn ook hier geschikte horeca stoelen voor. Wil je graag een klassieke uitstraling geven? Dan heb je ook daar geschikte horeca stoelen voor. Daarnaast bestaan er ook stoelen in verschillende prijsklasse. Het is wel belangrijk om te weten dat sommige stoelen enkel geschikt zijn voor binnen gebruik. Zet deze stoelen dan ook niet op een terras.

Soorten horeca stoelen:

  1. Plastic stoelen: Heb je een simpel terras en is je winstmarge niet heel groot? Dan zijn plastic stoelen aangeraden. Deze gaan lang mee en zijn makkelijk in onderhoud. Daarnaast Zijn ze ook makkelijk op te stapelen waardoor je ze goed kunt opbergen.
  2. Leren horeca stoelen: Leren stoelen zijn het perfecte voorbeeld van stoelen die geschikt zijn voor binnen gebruik. Wordt het leer nat door de regen? Dan is de kans groot dat deze beschadigen. Daarnaast is het van belang om het leer goed te onderhouden.
  3. Houten horeca stoelen: Houten horeca stoelen zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Wel hebben ze ook regelmatig onderhoud nodig, aangezien hout leeft. Hierbij is het ook van belang te onthouden dat hout op ten duur gaat verkleuren. Vaak geeft dit een mooi landelijk of natuurlijk effect.
http://datzitt.nl/horeca-stoelen/