Adfunding
Image default
Horeca

Een horeca koelkast voor jouw zaak

In elk huis heb je een koelkast nodig. En dat geldt ook voor iedere horecazaak. Of je nu een horeca koelkast nodig hebt om je bier in flesjes en frisdranken te koelen of voedselvoorraad koud te houden. Een horeca koelkast kan van alles zijn. Ze zijn vaak efficiënter in energieverbruik dan gewone koelkasten. En vaak ook groter. Een horeca koelkast kan allerlei vormen, materialen en kleuren hebben. Vaak is dat een kwestie van wat past qua formaat en qua kleur in jouw zaak. Daar kun je dus over nadenken bij aanschaf van een horeca koelkast.

 

Wijnkoelkast

Een wijnkoelkast is bijvoorbeeld ook een horeca koelkast. Je kunt ook prima een wijnkoelkast voor thuis aanschaffen. Een wijnkoelkast werkt net iets anders dan een doorsnee koelkast voor thuis of een doorsnee horeca koelkast. De wijnkoelkast is natuurlijk bedoeld om wijnen op de juiste temperatuur gekoeld te houden. Dat is heel wat anders dan vlees in de koeling bewaren. Als je in je zaak veel wijn schenkt is het dus geen gek idee om te investeren in een wijnkoelkast als horeca koelkast. Voor andere producten kun je kijken naar verschillende koeltechnieken voor de horeca koelkast.

 

Koeltechnieken

Een horeca koelkast kan gekoeld worden met statische, geventileerde of geforceerde koeling. Statische koeling houdt in dat de koelkast koel gehouden wordt via koelmiddel in de leidingen. Open je de koelkast vaak? Dan is dit niet de beste keuze. Geventileerde koeling houdt in dat er ook een ventilator is ingebouwd. Zo is het in de hele horeca koelkast even koud. Geforceerde koeling werkt met een ventilator en verdamper. Deze variant is ideaal als je vaak de horeca koelkast opent of de koelkast in een warme omgeving staat.

 

Glazen deur

Je kunt voor het gemak ook een horeca koelkast met glazen deur overwegen. Zo zie je gemakkelijk

waar de dingen staan die je nodig hebt. Ook je klanten kunnen goed zien wat er gekoeld staat. Bijvoorbeeld aan drankjes. Een glazen deur is wat dat betreft heel praktisch. Voor het bewaren van de temperatuur en energieverbruik is een horeca koelkast met glazen deur echter minder praktisch. Kies zoiets dan ook niet als het niet noodzakelijk is om direct zicht te hebben op wat er in de koelkast ligt.

 

Kijk voor de beste horeca-apparatuur voor jouw zaak op HorecaTraders.com.