Adfunding
Image default
Banen en opleidingen

Ben jij de Verpleegkundige die we zoeken!? Bekijk snel onze jobaanbieding!

Verpleegkundige

Wij zijn op zoek naar een verpleger met een hart voor de zorg. Iemand er vanuit gaat dat de client centraal staat. Iemand die werkt vanuit hoogmoedigheid en toewijding met als doel de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een baan in de omtrek van boxtel waarbij je dit goed kan samenvoegen met je prive leven reageer dan op onderstaande vacature. wij zijn op zoek naar een verpleger met een hart voor de zorg. iemand er vanuit gaat dat de client centraal staat. iemand die werkt vanuit hoogmoedigheid en passie met als doel de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Je gaat werken in een onafhankelijk team die goed op elkander is ingespeeld en onafhankelijk werkt. in dit team werken verscheidene disciplines en leeftijden met elkander, ieder met een inherent aandachtsgebied. bepalend om te kennis is dat je als team open staat voor vernieuwing en ontwikkelingen! Je taken om deze funktie goed uit te voeren is uiteraard de verzorging en begeleiding van de clienten. daarnaast denk je mee om zorgplannen op maat te scheppen voor de patienten.

Dit doe je gezamenlijk met de stamhuis en collega’s. gaat iets niet goed in de verzorging dan bespreek je de knelpunten met de juiste personen. bepalend is ook om je clienten goed te zag en non-verbale signalen te herkennen.

Het betreft een pg detachement waar 16 cliënten verblijven in een éénkamerappartement. op de detachement is een meldkamer huiskamer waar diverse activiteiten werd verantwoordelijk gedurende begeleiding van de activiteitenbegeleider en cliëntondersteuner. Er hangt een gemoedelijk, warm en betrokken sfeer. allemaal ken allemaal en dat voelt als “thuis”, wat erg bepalend is voor de bewoners.

Jouw profiel wanneer men schattig stage heeft gelopen in de zorg als pupil verpleegkundige dan nodigen wij u ook uit om te solliciteren.

Dressuur mbo-4

Aanbod •salariëring conform cao vvt schaal 45 ( tussen de € 2338, 08 en € 3153, 90 op ondergrond van een 36-urige werkweek ), aansluitend bij uw opleiding en werkervaring ; •we stichten met een zolang dienstverband waarbij we mogelijkheden hebben om tussen de 28 en

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/verpleegkundige.html