Adfunding
Image default
Banen en opleidingen

Een interessante BHV cursus in Den Haag volgen

Heeft u interesse in bedrijfshulpverlening? Of moet u van uw werkgever een cursus volgen? Wilt u misschien als werkgever juist werknemers op cursus sturen? In al deze gevallen kiest u het best voor een BHV cursus van BHV Zuid-Holland uit Den Haag. Deze specialist biedt namelijk uiteenlopende mogelijkheden voor standaardcursussen, maar ook voor een cursus op maat. U en/of uw medewerkers kunnen de cursus op locatie volgen om zo reistijd tot een minimum te beperken. Dan komen de experts bij u langs met een speciaal ingericht voertuig. Ook is het mogelijk om de BHV cursus in het trainingscentrum in Den Haag te volgen. Hier kunnen ze uiteenlopende praktijksituaties op realistische wijze nabootsen. Dit zorgt niet alleen voor een interessante les, maar zorgt er ook voor dat u perfect voorbereid bent voor de praktijk.

U wordt altijd opgeleid door instructeurs uit de praktijk

Of u nu kiest voor een BHV cursus bij u op locatie of in het trainingscentrum in Den Haag: u wordt altijd opgeleid door mensen uit de praktijk. De instructeurs zijn bijvoorbeeld zelf ambulancemedewerkers of brandweerlieden. Hierdoor kunnen ze u uitstekend lesgeven en hebben ze natuurlijk ook interessante praktijkvoorbeelden van uiteenlopende situaties. Daarnaast beschikt de opleider over LOTUS-slachtoffers die hun rol uitstekend uitvoeren. Hierdoor wordt alles zo realistisch mogelijk uitgebeeld. Zo komt u in de praktijk niet zo snel voor verrassingen te staan en weet u nóg beter hoe u moet handelen in een noodsituatie.

Schrijf u in voor een basisopleiding of herhalingscursus

Natuurlijk bent u niet klaar nadat u een BHV basisopleiding heeft gevolgd. Het is ook belangrijk om één keer per jaar een herhalingscursus te volgen. Ook voor dit soort cursussen kunt u uitstekend terecht bij BHV Zuid-Holland. Neem contact op met de vriendelijke medewerkers en bespreek uw wensen met hen. Zij denken graag met u mee over de mogelijkheden die hier het best op aansluiten.