Adfunding
Image default
Bedrijven

VDL Distritech: dé expert in professionele hotmelt apparatuur

Nordson hotmelt apparatuur koopt u bij VDL Distritech

Wat is hotmelt

Hotmelt is een speciale lijmsoort die in gesmolten toestand gebruikt wordt. Eens de lijm is aangebracht, daalt de temperatuur meteen en ontstaat er een stevige lijmverbinding. Hotmelt wordt hoofdzakelijk in een industriële omgeving gebruikt om moeilijke oppervlakken met elkaar te verbinden. Elk bedrijf hoort over professionele hotmelt apparatuur te beschikken. Deze apparatuur zorgt er namelijk voor dat de lijm correct en vooral veilig verwerkt wordt.

Nordson: kwaliteit en precisie

Bent u op zoek naar een specialist in hotmelt apparatuur? Dan zit u goed bij VDL Distritech. Deze expert beschikt namelijk over een ruim assortiment aan hotmelt apparatuur van de beste kwaliteit. De bekendste producten in hun collectie zijn de units van Nordson, zoals de Nordson Problue of de Nordson 3000. Zowel de Nordson Problue als de Nordson 3000 staan bekend om hun efficiëntie en zijn dan ook uitstekende keuzes voor elk bedrijf.

Nordson service en onderhoud

Het is natuurlijk erg belangrijk dat alle apparatuur goed onderhouden wordt. VDL Distritech zorgt daarom ook voor de Nordson service en onderhoud. Elke storing wordt door hun professionele vakmannen snel de wereld uit geholpen. Bovendien kan u een handig servicecontract afsluiten. VDL Distritech reinigt uw apparatuur in dit geval één of twee keer per jaar. Zo hoeft u zich hier alvast geen zorgen om te maken.

Expert in hotmelt apparatuur

VDL Distritech is de specialist in industriele lijmapparatuur. Ze zijn gespecialiseerd in hotmelt apparatuur en werken voornamelijk met de units van Nordson. Ook voor Nordson service en onderhoud kan u bovendien bij deze expert terecht. Dankzij de uitstekende en volledige service van VDL Distritech is uw apparatuur steeds in orde en verloopt uw productie op elk moment vlekkeloos