Adfunding
Image default
Banen en opleidingen

Solliciteren bij de Starbucks bij Shell de Lucht West

Het is mogelijk om te solliciteren bij Starbuck in Shell de Lucht West. Als je op zoek bent naar een baan met leuke collega’s waarbij je koffie maakt, is dit de uitgelegen kans. Temko B.V. verzorgt voor verschillende tankstations in zowel Brabant als Gelderland de horeca. Voor het tankstation in Bruchem zoeken zij nog nieuwe barista’s die de heerlijkste koffie bereiden. Ben jij de gemotiveerde lierhebber van koffie die op zoek is naar een parttime baan als barista? Wacht dan niet langer met het solliciteren als barista bij Starbucks, bij Shell de Lucht West. Wie weet ben jij binnenkort wel de nieuwe barista die werkzaam is om mensen te voorzien van een heerlijk bakje koffie.

Werken bij Shell

Wanneer je wilt werken bij Shell, zijn er verschillende mogelijkheden. Er is een breed aanbod aan vacatures. Op deze manier zit er altijd wel een vacature bij die helemaal aansluit bij jouw profiel. Wie weet wordt jij straks lid van het leuke team van Shell. Er staan bijvoorbeeld vacatures open in Culemborg en omgeving. Ook voor Zaltbommel zijn er verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de functie als barista. Werken bij Shell begint bij het solliciteren op een van de vele leuke functies. Er zijn veel functies die je kunt vervullen bij een van de horecagelegenheden. Denk hierbij aan een bakker in ’s-Hertogenbosch, maar ook bij Starbucks in Zaltbommel. Het enige wat jij hoeft te doen is snel je sollicitatie verzenden. Wie weet ben jij binnenkort lid van het Shell-team.

Ontdek de vele mogelijkheden

Shell biedt vele mogelijkheden om bij hen te komen werken. Er zijn talloze vacatures waar je gemakkelijk op kunt solliciteren. Zo kun je onder andere solliciteren bij de Starbucks bij Shell de Lucht West. Je voorziet mensen van een lekkere bak koffie en maakt een praatje met de klanten. Lijkt dit je wel wat? Wacht dan niet langer en solliciteer meteen.