Adfunding
Image default
Banen en opleidingen

Een goedkope VCA-cursus in het Engels en vele andere cursussen bij deze expert

Bent u op zoek naar een trainingsinstituut waar u een goedkope VCA-cursus in het Engels kunt volgen? Bij INT Services in Vlaardingen bieden ze diverse cursussen aan op het gebied van veiligheid. Zo kunt u daar een VCA-basiscursus volgen, maar ook een VCA VOL-cursus. Ze bieden de cursussen in verschillende talen aan, zodat iedereen daar een cursus kan volgen die hij of zij begrijpt. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer mensen uit het buitenland in Nederland komen werken. Een VCA-cursus is verplicht wanneer u gevaarlijke werkzaamheden verricht, want het is belangrijk dat een goede veiligheid te allen tijde gegarandeerd kan worden.

VCA-basiscursus en VCA VOL

Een VCA-basiscursus is verplicht voor iedereen die in een risicovolle omgeving werkt. Denk hierbij aan een bouwterrein. Tijdens deze goedkope VCA-cursus in het Engels of in een andere taal leert u de benodigde regels omtrent veiligheid, gezondheid en milieu, ook wel VGM genoemd. Dankzij deze cursus kunt u uw werkzaamheden op een veilige en verantwoorde manier uitvoeren. Int Services in Vlaardingen biedt deze cursus aan tegen aantrekkelijke tarieven, zodat de cursus voor iedereen toegankelijk is. Naast de basiscursus kunt u daar ook de VCA VOL-cursus volgen. Deze cursus gaat dieper in op de stof van de basiscursus. Als leidinggevende leert u gevaarlijke situaties te herkennen en te voorkomen, zodat u een veilige werkomgeving voor uzelf en voor uw werknemers kunt bieden.

Schrijf u in voor een cursus

Bent u geïnteresseerd in een goedkope VCA-cursus in het Engels? Meld u dan snel aan voor een van de cursussen die dit trainingsinstituut aanbiedt. Of u nu zelf de cursus wilt volgen of deze aan uw werknemers wilt aanbieden; het is allemaal mogelijk bij INT Services. Ze helpen u graag met het bevorderen van een veilige werkomgeving voor alle werknemers. Voorkom bedrijfsongevallen en meld u snel aan via het contactformulier op hun website.

https://www.intservices.nl/nl/