Adfunding
Image default
Dienstverlening

Wanneer u de hulp van een escrow-agent nodig heeft, rekent u op dit bedrijf

Bent u op zoek naar een ervaren escrow-agent voor de beveiliging van de broncodes en data van uw bedrijf? Of wilt u specifieke beveiliging tegen ransomware ontvangen? In beide gevallen kunt u terecht bij Softcrow. Dit is een onafhankelijke derde partij die bedrijven kunnen inschakelen voor de beveiliging van broncodes en data. Dit bedrijf heeft een zeer uitgebreid klantenbestand, met klanten uit onder andere de overheid, zorg, financiële sector, woningcorporaties, retail, logistiek, fashion en facility management. Het maakt dus niet uit in welke branche u actief bent: als u hulp nodig heeft van een escrow-agent voor de beveiliging van uw software, kunt u bij deze specialisten terecht.

Uw software is bij deze specialisten in veilige handen

Dit bedrijf uit Almere is een onafhankelijke derde partij, die de software of broncode op een veilige manier opslaat. Dit gebeurt doormiddel van een escrow-regeling met behulp van de SecureStorage-infrastructuur. De experts van dit bedrijf maken gebruik van zeer moderne technieken zoals encryptie, SFTP en VPN. Zo wordt de beveiliging van uw data en broncodes optimaal geregeld in de escrow-overeenkomst die u aangaat met dit gespecialiseerde bedrijf. Het maakt niet uit waar u in Nederland gevestigd bent: als u op zoek bent naar een betrouwbare escrow-agent voor de beveiliging van uw software, zit u bij deze escrow-specialist ongetwijfeld goed.

Als u vragen heeft over escrow, neemt u gerust contact met deze experts op

Wilt u een ervaren escrow-agent in de arm nemen omdat u uw broncode wilt laten opslaan bij een derde partij, zodat u te allen tijde toegang heeft tot uw software? Of heeft u vragen over wat escrow voor de veiligheid van uw software kan betekenen? In beide gevallen neemt u direct contact met Softcrow op via hun website. De experts van dit bedrijf gaan graag met u in gesprek, om u te informeren over wat een escrow-agent precies doet, en welke mogelijkheden er qua dienstverlening zijn. Voor meer informatie over de dienstverlening van dit bedrijf bezoekt u eveneens hun website.