Adfunding
Image default
Banen en opleidingen

Word een professional dankzij deze opleiding tot life coach

Werk je al langere tijd op dezelfde plek en zou je eigenlijk wel een carrièreswitch willen maken? Of sta je juist aan het begin van je werkleven en zoek je een opleiding die jou in de juiste carrièrerichting brengt? Dan is een opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO een perfecte start. Als life coach help je anderen hun doelen te behalen. Je inspireert en geeft gedegen advies waarmee jouw cliënten de balans in hun leven terugvinden. De persoonlijke groei van jouw client staat centraal. Met een opleiding tot life coach van SCHOTT & CO behaal je met een kort, maar zeer effectief programma een door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en de EMCC geaccrediteerd diploma. Daarmee schrijf je jezelf officieel in als life coach in het NOBCO register en kun je aan de slag!

Wat leer je tijdens de opleiding?

De opleiding geeft je alle handvatten om als professionele life coach aan de slag te gaan. Het lesprogramma bestaat uit drie modules van elk zes lesdagen, die worden gegeven op verschillende locaties. Elke lesdag bestaat uit een theoretisch ochtendprogramma en een praktisch middagprogramma. Je krijgt les van ervaren leraren met een specialisme in de psychologie, mentale krachttraining of topsport. Gedurende de modules ontwikkel je jezelf steeds meer tot een professionele life coach. In de eerste module ontwikkel je jezelf tot all round coach, waarna je doorgaat voor mental coach in de tweede module en master coach wordt in de derde module. Tijdens de lessen leer je de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van stress en motivatiepsychologie. Als enige opleider in Nederland leer je bij deze opleiding werken met de BioCoherence Life Guard. Dit is een wetenschappelijk onderbouwde meting waarbij je diep inzicht krijgt in stress en het herstel daarvan. Met deze methodiek heb je een mooie vaardigheid onder de knie om je cliënten op een professionele manier van hun stressproblemen af te helpen.

Meld je aan of vraag meer informatie aan

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Meld je dan direct aan bij SCHOTT & CO voor de opleiding tot life coach. Of je nu je eigen praktijk wilt openen of een motivatietrainer wilt zijn voor grote groepen: jouw droom gaat uitkomen! Wil je graag meer informatie over de opleiding? Schroom dan niet om contact op te nemen met de opleidingsspecialisten. Zij vertellen je graag meer.

https://www.schottenco.nl/