Adfunding
Image default
Woningen

Erkend verhuisbedrijf Rotterdam

Lees hier over een verhuisbedrijf Rotterdam waar u o.a. terecht kunt voor schoolverhuizingen. Maar de vakbekwame verhuizers verhuizen meer dan scholen. Lees in dit artikel hoe u snel en makkelijk in de regio Rijnmond kan verhuizen zonder stress.

 

Particuliere- en bedrijfsverhuizingen

Iedere verhuizing begint met een plan van aanpak. Omdat het erkend verhuisbedrijf Rotterdam Jac den Hollander een totaal kan leveren zijn er veel opties. Een voorbeeld hierin is de inzet van een verhuislift. Een verhuislift kan breder ingezet worden dan enkel verhuizen van en naar een bovenwoning, soms wordt een verhuislift indoor gebruikt. Een ander voorbeeld is het verhuizen van een muziekinstrument zoals een vleugel of piano. Dat is ook een specialisme, maar voor het verhuisbedrijf Rotterdam geen probleem. Daar dan nog bovenop de schoolverhuizingen of het verhuizen van andere instellingen. Een enkele keer betreft het een verhuizing van een bedrijf met een woning, soms moet er iets naar de opslag. Kortom, iedere verhuizing is anders, dat vraagt om een plan van aanpak, maar bij Jac den Hollander kunt u terecht voor iedere verhuizing.

 

Verhuizen met full service

Een slimme en snelle methode om te verhuizen is door gebruik te maken van de volledige service. U moet dan denken aan in- en uitpakservice waarbij de verhuizers montagewerkzaamheden verrichten. Dit kan tot zover doorgaan, stel door leeftijd kunt u uzelf niet verhuizen maar u wilt overgaan naar een seniorenwoning. U geeft ’s ochtends de sleutels af aan de verhuizers en u gaat een dagje weg. Aan het einde van de dag gaat u naar uw seniorenwoning, de inboedel staat op de juiste plek, radio en tv zijn aangesloten, de lampen zijn opgehangen, alles ligt in de kasten. U komt dus thuis in uw andere woning. Eventueel kan uw voormalige woning klaargemaakt worden voor de volgende bewoner, de woning wordt veegschoon opgeleverd, eventueel sauzen de verhuizers de muren, repareren de gaten in de muren, verwijderen vloerbedekking, enzovoort. Vaak is een seniorenwoning kleiner dan de vorige woning, en kan niet alles over en moet een deel van de inboedel naar de kinderen, of kleinkinderen, of de kringloop. Ook dat is geen probleem, het erkend verhuisbedrijf Rotterdam Jac den Hollander heeft een opslag waar inboedel opgeslagen kan worden. Van daaruit kan het naar de juiste plek.

 

Voorkom naast stress ook lichamelijk letsel

Te vaak proberen mensen zichzelf te verhuizen met veel stress, een enkele keer schade en letsel als gevolg. Verhuizen is een vak, een enkel of knie is zo verdraaid. Daarbij is het verkeerd tillen erg belastend voor de rug. Dit komt het meeste voor als er iets een trap op moet. Meubelstukken zoals kasten zijn moeilijk vast te grijpen, de kans dat er schade in de vorm van krassen aan de kast en lichamelijk letsel ontstaat is groot. Het verhuisbedrijf Rotterdam heeft naast de ervaring en routine met verhuizen alle hulpmiddelen. De kans op schade is klein, en mocht er schade ontstaan dan is dat voor de verzekering. Terwijl de verhuizers uw inboedel overbrengen kunt u zich richten op de andere zaken die bij een verhuizing horen. Bijvoorbeeld het doorgeven van adreswijzigingen. Dus als u voornemens bent om te gaan verhuizen in de Randstad, ga dan op z’n minst voor een offerte. Voor een scherpe prijs kunt u slim en snel verhuizen.

                                                       

https://jacdenhollander.nl/