Adfunding
Image default
Zorg

Zorgverzekering kiezen die bij u past

Hoewel het jaar nog niet afgelopen is, kan het geen kwaad om alvast even stil te staan bij uw zorgverzekering. Een goede zorgverzekering is belangrijk, maar toch hebben veel mensen een verzekering die niet goed aansluit op hun zorgbehoeften. Dit is ook niet zo heel gek, aangezien er veel verschillende zorgverzekeraars zijn. Het kost dus misschien even tijd om u te verdiepen in de verschillende mogelijkheden, maar het is zeker de moeite waard. U kunt dan een zorgverzekering kiezen waar u het komende jaar profijt van heeft, met de juiste vergoedingen.

Zorgverzekeraar regio Salland

Bent u op zoek naar een zorgverzekeraar die iets kleinschaliger te werk gaat? Dan kunt u kiezen voor een regionale zorgverzekeraar. In de provincies Gelderland en Overijssel is dit Salland. Wij richten ons op iedereen die woont in deze regio. Als u bij ons verzekerd bent, dan kunt u echter wel in heel Nederland terecht voor zorg. Natuurlijk helpen we u graag om de juiste zorg zo dicht mogelijk bij huis te vinden voor u. Daarbij letten we ook op de lengte van eventuele wachtlijsten. En omdat we actief zijn in een specifieke regio, hebben we goed zicht op de kwaliteit van de zorg die hier geboden wordt.

Collectieve zorgverzekering

Bij Salland kunt u elk jaar weer rekenen op eerlijke zorgpremie. Zo blijft goede zorg betaalbaar voor iedereen. Daarbij kunt u bij ons een collectieve zorgverzekering afsluiten via uw werkgever of sportvereniging. Hiervoor hebben we afspraken gemaakt met verschillende bedrijven en verenigingen in de regio. Met een collectieve zorgverzekering krijgt u korting op uw premie en profiteert u van andere voordelen. Dit geldt ook voor meeverzekerde gezinsleden. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een collectieve verzekering? Kijk dan op de website of neem contact op, zodat we u persoonlijk kunnen helpen.

https://www.salland.nl