Adfunding
Image default
Zorg

Incura maakt de administratie een stuk eenvoudiger

Incura EPD software voor de zorg wordt ontwikkeld door de WinBase Groep. Door een gebruiksvriendelijk, innovatief en slim pakket samen te stellen, wordt de zorgverlener veel werk uit handen genomen. Hij of zij is veel minder tijd kwijt aan de boekhouding, facturatie, cliëntadministratie et cetera. Gevolg is dat er meer tijd over is voor de patiënt en dat de kwaliteit van de zorg dus verbetert. Incura is een multifunctioneel en breed inzetbaar programma inclusief imuis online boekhoudpakket. GGZ-specialisten, logopedisten, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, ergotherapeuten en multidisciplinaire praktijken gebruiken het.

Softwareverbeteringen

De eerste versie van Incura dateert uit 1996. Het pakket werd ontwikkeld door Eric de Boer en Henk Groen en was alleen bedoeld voor logopedisten. Sindsdien is er veel veranderd. Het Incura-team bestaat inmiddels uit 30 medewerkers. Veel van hen komen uit de zorg; zij weten wat nodig is voor een goed werkend administratieprogramma. Incura staat in nauw contant met haar klanten. De feedback die gegeven wordt, vertaalt zich keer op keer in softwareverbeteringen. Over een jaar of tien wil Incura een programma zonder administratie aanbieden. Een pakket dat zelf zaken bijhoudt dus. Misschien denk je nu “maar hoe dan?”. We maken een vergelijking: de zelfrijdende auto. Nog niet zo heel lang geleden hielden we zo’n ontwikkeling voor onmogelijk, nu rijden ze al rond.

Up to date praktijksoftware

Incura is online praktijksoftware. Het elektronisch clientendossier is geïntegreerd net als je agenda en gangbare meetinstrumenten. Zijn er programma’s waar je nu in werkt en waar je het liefst in zou blijven werken? Je kunt eenvoudig een koppeling maken binnen de Incura omgeving. Het boekhoudonderdeel voert veel berekeningen automatisch uit. Zodra er nieuwe fiscale regelgeving is, verwerken de Incura medewerkers die. Middels een update van het programma blijf jij dan helemaal bij. Dat je online werkt, zorgt voor veel flexibiliteit. Je kunt inloggen via smartphone, tablet, laptop en pc. Kleine veranderingen, aanvullingen of verschuivingen voer je direct door. Kortom het werk stapelt zich nooit op.

Meer weten? Bel of mail vandaag nog met de Incura klantenservice: 088 – 946 22 73, info@incura.nl.

https://www.incura.nl/