Adfunding
Image default
Zorg

Je zorg administratie goed regelen

Ben je een zorgverlener? Dan wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan het behandelen van je patiënten. Daarnaast is het ook belangrijk om je administratie goed te regelen. Om hier niet teveel tijd mee kwijt te zijn, heeft Edevop een gebruiksvriendelijk software pakket ontwikkeld met alle basis functionaliteiten. Deze patiëntendossier software bevat een EPD formulier, agenda, facturatie mogelijkheid, declaratie mogelijkheid, geïntegreerde COV check via VECOZO, een koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview en een koppeling met Zorgmail.

Voordelen van Edevop

  • De software is eenvoudig in gebruik.
  • Het software pakket is veilig. Het platform is gecertificeerd volgens de ISO27001 en NEN7510 normering.
  • Je kunt altijd en overal inloggen in je eigen Edevop omgeving.
  • De software is aantrekkelijk geprijsd. Vanaf €35,- per maand kun je de software van Edevop gebruiken.

Voor wie is Edevop?

De software van Edevop is geschikt voor de volgende beroepsgroepen: Fysiotherapie, Logopedie, Ergotherapie en Oefentherapie. Dus ben je fysiotherapeut? Dan is de fysiotherapie software van Edevop geschikt om te gebruiken.

Ontstaan van Edevop

Edevop is ontwikkeld in het jaar 1993 door Fred Giesbers. Dit was in opdracht van zorgverzekeraar Agis (nu Zilveren Kruis). Met de software van Edevop konden paramedici declaraties digitaal uitvoeren aan zorgverzekeraars. In een papieren maatschappij was dit bijzonder. Voor paramedici werd Edevop al snel een begrip met een loyale klantenkring als resultaat.

Edevop uitproberen

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Edevop? Vraag via het contactformulier vrijblijvend een offerte aan. Wil je de software eerst uitproberen? Vraag via het contactformulier de demo aan.

Vraag stellen

Heb je een vraag over de software van Edevop? Het zou kunnen dat je vraag beantwoord wordt bij de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je altijd de helpdesk bellen op telefoonnummer: 085-7731474 of mailen naar info@edevop.nl. Je kunt ze bereiken op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op donderdag zijn ze bereikbaar van 9.00 tot 15.00 uur.