Adfunding
Image default
Dienstverlening

Snelle en voordelige radiateur reparatie door dit bedrijf

Wanneer uw radiateur in Zeeland aan reparatie toe is, is het belangrijk om hiervoor het juiste bedrijf in te schakelen. Het is namelijk een klus die zorgvuldig uitgevoerd moet worden en daar is een hoop technische kennis en ervaring voor nodig. Wat dat betreft zit u bij TvN Radiateuren uit Kloetinge goed. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het reviseren, repareren en installeren van radiateuren in Zeeland. Bovendien profiteert u hier gegarandeerd van een snelle en voordelige service.

Waarom is een radiateur zo belangrijk?

De radiateur is een cruciaal onderdeel van het koelsysteem van de motor en zorgt ervoor dat de koelvloeistof gekoeld wordt. Werkt de radiateur niet naar behoren, dan wordt de motor te warm en zal er een lampje op uw dashboard gaan branden om dit aan te geven. De meest voorkomende reden in Zeeland waarvoor een radiateur een reparatie nodig heeft, is omdat deze lekt. Dit kan veroorzaakt worden door steenaanslag en ziet u aan het feit dat er een plas koelvloeistof onder de auto ligt. Zodra u dit constateert, is het van groot belang dat u het direct laat repareren, om verdere schade aan het voertuig te voorkomen.

Problemen voorkomen door onderhoud

Zoals altijd geldt ook in deze situatie: voorkomen is beter dan genezen. U kunt voorkomen dat u uw radiateur voor reparatie weg moet brengen naar de expert in Kloetinge door regelmatig onderhoud te plegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het controleren van het koelvloeistofniveau. Zolang het vloeistofpeil zich tussen de minimum- en maximumstreepjes bevindt, zit u goed.
  • Het verwijderen van insecten uit de radiateur. De radiateur gebruikt de rijwind om de koelvloeistof te koelen. Wanneer er teveel insecten op de radiateur zitten, komt er niet genoeg wind binnen en zal de motor dus niet voldoende afgekoeld worden.

Let op: ga bij het schoonmaken van de radiateur voorzichtig te werk. Doet u dit niet, dan kan het zomaar gebeuren dat de radiateur lek raakt.

https://teunisvannes.nl/