Adfunding
Image default
Energie

Super snel warm water met een doorstroom apparaat

Super snel warm water met een doorstroomapparaat.

Als u op zoek bent naar een snelle en tevens eenvoudige oplossing voor een warmwatervoorziening in uw garage of schuur is een doorstroomapparaatje een fantastische oplossing. Goedkoop in aanschaf en onderhoudsvrij.

Een doorstomer produceerd real time het warme water zonder dat hier een opslagtank voor nodig is en zonder gassen!

Met een water doorstroom apparaat heeft u al binnen 10 seconden warm water.
Bovendien heeft u geen opslagvat nodig! Doorstroomapparaten zijn klein van afmeting en kunnen eigenlijk overal wel geplaatst worden. Het apparaat is eenvoudig aan te sluiten m.b.v. flexibele leidingen die u met schroef en/of snelkoppeling kunt bevestigen aan uw waterleiding.

Ideaal bij een wastafel om handen te wassen en dergelijke.

Een water doorstroom apparaat kan eenvoudig onder de wastafel gemonteerd worden en heeft voldoende aan een 230Vac-16A groep. Maar let op! Een doorstromer is geen alternatief voor een elektrische boiler. Hiervoor heeft u een veel zwaardere uitvoering nodig.

Maar het is de perfecte oplossing als u snel, goedkoop en eenvoudig warm water wilt hebben maar niet heel veel water nodig heeft met een hogere temperatuur dan 40 graden.

 

 

Er bestaan echter ook zwaardere doorstroomapparaten; 

De Wijas POW-LCD bijvoorbeeld, daar kunt u niet alleen mee douchen maar ook uw bad mevullen. Daarnaast is deze ideaal als naverwarmer van uw water wat niet volledig is opgewarmt door uw zonneboiler (gebeurd vaak in de winter). Het apparaat is instelbaar in 11kW, 13.5kW of 15 kW.

De nieuwe POW-LCD serie onderscheidt zich ten opzichte van andere leveranciers door het gebruik van duurzame materialen en volledig elektronische regeling. De temperatuur is op een halve graad nauwkeurig in te stellen m.b.v. het elektronische bedieningspaneel.

Wilt u meer informatie over doorstroomapparaten, informeert u dan eens bij elektrischeboiler.eu.

Zij kunnen u zeer veel informatie geven over deze handige apparaten en leveren tevens prioriteitsschakelaars die samen kunnen werken met de doorstromers zodat het ene apparaat automatisch uitgeschakeld wordt als het andere zijn werk moet doen.

Ideaal als u net niet over voldoende stroom beschikt en toch duurzaam wilt zijn.

Op de website van elektrische boiler.eu vind u tevens een grote diversiteit aan elektrische boilers en elektrische cv’s.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/doorstroom-apparaat/