Adfunding
Image default
Energie

De mobiele laadpaal mennekes type 2 neem je overal mee naar toe

Heb je een auto die op elektriciteit rijdt? Dan heb je te maken met een accu die moet worden opgeladen, anders is het niet mogelijk om de auto te berijden. Het hebben van een laadpaal is behoorlijk prijzig en daarnaast kan je deze ook niet overal mee naar toenemen, waardoor je bijvoorbeeld thuis of op het werk moet blijven om te wachten tot je auto is opgeladen. Met de mobiele laadpaal mennekes type 2 heb je hier helemaal geen last van, want je kunt deze paal gewoon meenemen naar de plek waar je naar toe gaat. 

Morgen al in huis

De mobiele laadpaal mennekes type 2 kan je al kopen voor een bedrag van 220 euro en dat is ten opzichte van een laadpaal die je thuis neerzet echt geen geld. Daarnaast is de paal altijd uit voorraad leverbaar en zal je deze de volgende dag al in huis hebben. Zo kan je direct beginnen met laden. De mobiele laadpaal mennekes type 2 is vooral handig wanneer je veel onderweg bent en niet overal de gelegenheid hebt om de auto op te laden. Voor op vakantie kan dit ook erg gemakkelijk zijn. Je kunt ter plekke de auto opladen en dat is natuurlijk ideaal wanneer je een lang stuk gaat rijden. 

Kabel en snelheid van het laden

De kabel die wordt geleverd bij de mobiele laadpaal mennekes type 2 heeft een lengte van zo’n 5,5 meter en je kunt gemakkelijk om de auto heen om deze op te laden. Je kunt elf instellen hoe snel je de auto wilt opladen. Hoe sneller je de capaciteit zet hoe duurder het wordt om de stroom te wekken, maar dit kan wel een makkelijke manier zijn om bijvoorbeeld onderweg naar het buitenland de auto even snel op te laden terwijl jij een broodje eet.