Adfunding
Zakelijk

Zorgverzekering met restitutiepolis

Wil je graag zelf kunnen kiezen naar welke zorgverlener je gaat? Dan past een zorgverzekering met restitutiepolis het beste bij jou. Een restitutiepolis biedt volledige keuzevrijheid. Je zit niet vast aan de zorgaanbieders waarmee jouw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten. Dit is wel het geval bij een naturapolis. Bij ZorgDirect kun je terecht voor een zorgverzekering met restitutiepolis. Met een verzekering van ZorgDirect heb je zelf de touwtjes in handen. Ook als het gaat om bijvoorbeeld het declareren van zorgkosten. Via Mijn ZorgDirect kun je alles eenvoudig zelf regelen.

ZorgDirect voordelen

ZorgDirect is er voor iedereen die graag een betaalbare zorgverzekering wil met veel keuzevrijheid. Je kunt bij ons je zorgverzekering op maat afsluiten, zodat je de juiste vergoedingen in je pakket hebt. Met diverse aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen kun je altijd een verzekering vinden die bij jou past. Als je een basisverzekering wilt afsluiten bij ZorgDirect, dan hoef je hiervoor niet medisch gekeurd te worden. Je betaalt dus ook geen hogere premie als je gezondheid iets minder goed is. En wil je weten waar je het beste naartoe kunt voor een specifieke behandeling? Raadpleeg dan onze ZorgGids. Die kan je precies vertellen waar je het snelst terecht kan.

Fysiovergoeding

Kom je regelmatig bij de fysiotherapeut? Dan is het goed om te letten op de fysiovergoeding die jouw zorgverzekering biedt. Vanuit het basispakket heb je in de meeste gevallen geen dekking voor fysiotherapie. Dit is alleen het geval als je een chronische aandoening hebt waarvoor je behandelingen bij een fysiotherapeut nodig hebt. Anders kun je kiezen voor een aanvullende verzekering die een bepaald aantal fysio behandelingen vergoed. Weet je niet precies welke aanvullende verzekering je het beste kunt kiezen? Dan helpen wij je hier graag mee. Neem telefonisch contact op of stuur een WhatsApp berichtje.

https://www.zorgdirect.nl

Gerelateerde artikelen

Je bedrijf verkopen doe je niet zomaar

Webdesign en marketing uitbesteden

Goederen vervoeren is nog nooit zo makkelijk geweest