Adfunding
Image default
Telefonie

Toffe leasetelefoons voor een aantrekkelijke prijs

Leonard Cohen zong het al: “There is a crack in everything, that’s how the light gets in”. Alles heeft wel een scheurtje waardoor het licht naar binnen kan komen. Oftewel niets is perfect; imperfectie heeft juist waarde. Dit geldt -vinden wij- ook in praktische zin. Neem nu de dure smartphones van tegenwoordig. Waarom zou je zo’n kostbaar apparaat weggooien nadat er een klein krasje of plekje is ontstaan toen het per ongeluk viel? Smartphones worden zo intensief gebruikt, dat het gewoonweg onmogelijk is ze altijd in de fabrieksnieuwe staat te houden. Het bedrijf Swapphone is het blijkbaar met ons eens. Zij bieden online een ruim assortiment circulaire telefoons aan. Er zijn verschillende iPhone modellen. Lease iPhone XR of de iPhone 12. Daarnaast kun je ook verschillende modellen van Samsung leasen, zoals de Samsung S10+ en de Samsung Note 20. Ze zijn stuk voor stuk gecheckt en schoongemaakt. Ze verkeren in uitstekende staat: alle knopjes werken, het scherm is heel, de batterij werkt goed en de software is up-to-date. Je krijgt er gratis een screenprotector en een beschermhoesje bij.

Smartphone leasen heeft vele voordelen

Swapphone richt zich niet alleen op de particuliere consument. Bedrijven zijn ook van harte welkom. De mogelijkheden zijn interessant. We zetten ze op een rij.

  • Een grote voorraad refurbished telefoons voor long en short lease.
  • Flexibele contractmogelijkheden.
  • De toestellen kunnen binnen 24 uur geleverd worden.
  • Werkt een telefoon niet naar behoren? Binnen 4 uur wordt een vervangend toestel afgeleverd.
  • Tijdige updates en upgrades.
  • Professionele instellingen en een degelijke beveiliging.
  • De laagste prijsgarantie.
  • Kortingen bij lease van 10 of meer smartphones.
  • Een supportteam dat dag en nacht klaarstaat.

Als jij in zee gaat met Swapphone hoef je geen borg en geen aanschafkosten te betalen. Je leaset de telefoons immers; ze blijven eigendom van Swapphone. Individuele contracten van medewerkers zijn per maand opzegbaar. Mensen komen en gaan, dat is geen enkel probleem.

Wil je hier meer van weten? De klantenservice van Swapphone kan op werkdagen al je vragen beantwoorden. Bel naar 085 – 048 1941 of stuur een mail gericht aan info@swapphone.nl.

https://swapphone.nl/