Adfunding
Image default
Telefonie

Vijf dingen die je moet weten over de iPhone 11

De iPhone 11, het nieuwe instapmodel van Apple, is een fraaie telefoon die de iPhone XR opvolgt en ook een stuk voordeliger is dan zijn opvolger, de iPhone 11 Pro. De iPhone 11, waar bij Casimoda ook speciale iPhone 11 hoesjes beschikbaar zijn, heeft vijf kenmerken die deze smartphone meer dan uniek maken. Wij vertellen graag welke dit zijn.

Een razendsnelle processor

De iPhone 11, heeft een vliegensvlugge, vernieuwde processor, namelijk de A13 Bionic. Volgens Apple is dit de snelste processor die in smartphones wordt gebruikt en 20 procent sneller dan de eerdere A12-processor. De CPU van de A13 Bionic is, zo meldt Apple, ‘in staat om meer dan 1 triljoen bewerkingen per seconde te leveren’. Dat is behoorlijk indrukwekkend te noemen.

Van single lens naar dual lens

Een andere opmerkelijke verandering cq. verbetering is de nieuwe dual cameralens van de iPhone 11. Waar de iPhone XR nog een single lens camera had, is de iPhone 11 voorzien van een geavanceerde 12 megapixel dual lens. De camera heeft uiteraard een ingebouwd optische stabilisator voor foto’s en video’s, zodat trillingen en bewegingen opgevangen worden. Verder bestaat dual lens uit 100% Focus Piels en kan de camera van de iPhone 11 in de breedte een gezichtsveld van 120 graden coveren.

Verbeterde video

Fijn is verder de verbeterde camera van de iPhone 11. De smartphone gebruikt de twee achterste camera’s om 4K videobeelden mee te schieten waarbij liefst zestig beelden per seconde gemaakt worden.

Fraaie glazen behuizing

De iPhone is beschikbaar in zes kleuren, die in een standaard en volledig glazen behuizing zijn uitgevoerd. Het oog wil immers ook wat!

  • Wit
  • Zwart
  • Rood
  • Geel
  • Groen
  • Paars

Vernieuwde en verbeterde nachtfocus

Een van de verbeteringen die al lang in de planning lag bij Apple, is een verbetering van de nachtfocus functie. Wanneer het donker wordt, activeert de iPhone 11 zelf deze instelling en worden beelden in het donker drastisch lichter gemaakt, zodat je in het donker scherpe foto’s en video-opnames kunt maken.

Bescherm jouw Apple telefoon met een iPhone 11 hoesje

Een iPhone 11 wil je natuurlijk wel in topconditie houden. Je doet er daarom verstandig aan om direct een iPhone 11 hoesje aan te schaffen, zodat jouw smartphone direct beschermd wordt. Gelukkig kun je online genoeg telefoonhoesjes vinden die passen bij jouw smaak. Kies je voor een siliconen telefoonhoesje, een hardcase cover of gaat jouw voorkeur uit naar een flipcase-variant. In een portemonneehoesje kun je namelijk ook wat briefgeld en pasjes kwijt, wat ideaal is voor onderweg. 

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-11-hoesjes/