Adfunding
Image default
Telefonie

Bent u klaar om VoIP reseller te worden?

In dit tijdperk van het internet der dingen zijn VoIP-dealers erg geliefd geworden. Vandaag de dag is communicatie de sleutel tot het groots maken van elk bedrijf geworden. U kunt zelfs beginnen met de verkoop van VoIP met een klein budget zonder een specialist te zijn als het aankomt op de technologie ervan. Wat u in huis moet hebben, is de juiste kennis over wat VoIP is en wat nu precies belangrijke functies zijn en wat voor voordelen het allemaal op kan leveren voor de nieuwste bedrijven.

Als u er helemaal klaar voor bent om een carrière te starten en een VoIP reseller te worden, maar bent u op dit moment aan het twijfelen hoe u moet beginnen, dan is hier een korte handleiding die u kan helpen om snel dit lucratieve bedrijf op te starten!

 

 

Selecteer eerst het business model

Het eerste waar u zeker weten rekening mee moet houden voordat u een VoIP-bedrijf start, is welk model u wilt gebruiken. Er zijn verschillende hoofdmodellen voor VoIP-doorverkoop en elk model heeft een andere verantwoordelijkheid, schaal en voor- en nadelen.

De eerste en gemakkelijkste manier is om een VoIP reseller te worden of verkoopagent te worden van een gevestigd VoIP-merk. U treedt in feite op als hun sales persoon, waar een commissie altijd tegenover staat. Het voordeel is dat u geen monteur hoeft in te huren. Je hebt alleen de juiste skills nodig om klanten te winnen en bestellingen te accepteren. De VoIP-provider is verantwoordelijk voor alle technische werkzaamheden en brengt kosten in rekening bij klanten. Het nadeel is dat je eigenlijk geen klantrelatie hebt, dat deze niet verschilt van andere distributeurs en dat je geen controle hebt over de prijsvoorwaarden.

 

 

Zelfvoorzienende VoIP reseller

De tweede mogelijkheid is om ervoor te kiezen om een zelfvoorzienende VoIP reseller te worden voor wholesale VoIP-operators. U kunt de producten zelf verkopen en bent volledig verantwoordelijk voor het leveren en ondersteunen van VoIP-systemen voor klanten. Het voordeel is dat u met de nodige technische vaardigheden het meeste profijt kunt halen uit VoIP-doorverkoop.