Adfunding
Telefonie

Gsm reparatie door experts!

Heeft u, net als zoveel anderen, de hele dag uw GSM in gebruik? Dan is het niet vreemd, dat na verloop van tijd, er slijtage bij uw GSM zal optreden. Dan kan in de connector zijn, dat kan de homeknop zijn, of een barst in uw GSM scherm. Alle onderdelen van uw GSM zijn onderhevig aan slijtage. Een GSM reparatie ligt in het vooruitzicht. Daar hoeft u niet van te schrikken, een GSM reparatie hoeft helemaal niet kostbaar te zijn. Afhankelijk door wie u die GSM reparatie laat uitvoeren. Gaat u naar een gecertificeerd bedrijf, dan bent u in ieder geval gegarandeerd van een deskundige GSM reparatie en krijgt u bovendien op zowel GSM reparatie als op de nieuw ingezette onderdelen garantie.

GSM reparatie: binnen 60 minuten

Bij ons kunt u 6 dagen per week terecht voor een snelle GSM reparatie, uitgevoerd door gediplomeerde monteurs. Zij gebruiken voor iedere GSM reparatie originele onderdelen en materialen. Daarom krijgt u ook garantie op de GSM reparatie. De originele materialen liggen bij ons op voorraad, daarom kunnen wij ook spoed GSM reparaties uitvoeren. Een GSM reparatie, waarop u kunt wachten. Wij gaan voor u meteen aan de slag, u drinkt gewoon ondertussen een heerlijke kop koffie.

GSM scherm- of glasvervanging

Het overkomt iedereen weleens een keer, u laat uw GSM uit uw hand en vallen. Vervelend, maar niet dramatisch. Wij vervangen uw totale GSM glas voor een nieuw exemplaar, dit is binnen een goed half uur gebeurd. Uw gegevens blijven intact, uw bestanden blijven onaangeroerd. Heeft u uw GSM laten vallen, en heeft u geconstateerd dat er een barst of scheur in uw scherm zit, dan is het verstandig niet lang te wachten met een GSM glasvervanging. Voordat u er erg in heeft, komt er namelijk vocht en vuil uw GSM binnengeslopen. Dit kan ervoor zorgen dat uw GSM in totaliteit uitvalt. Zo’n waterschade GSM reparatie is beduidend duurder dan een GSM glasvervanging. Dus wacht niet te lang bij een beschadigd GSM scherm, schade voorkomen is beter dan “dubbel betalen!”

 

https://www.mijngsmreparatie.be/