Adfunding
Image default
Gezondheid

Haal de zomer in huis

Deze zomer gaan veel mensen niet op vakantie en dat geeft een hoop gemis. Als je van warme, zonnige vakanties houdt, dan zal je beslist die heerlijke zwembaden, die tropische kusten, die sfeervolle zomeravonden op de camping en die verrukkelijke diners missen. Je had er zo’n zin in om de zomer van 202 de zomer van je leven te  maken. Je had waarschijnlijk al lang plannen gemaakt. Je had er zo’n zin in om de dagelijkse sleur in ons koude kikkerlandje achter je te laten. Ik schrijf in de verleden tijd, want al die dingen gaan nu niet door door corona. We zullen de zomer in ons eigen Nederland moeten doorbrengen, maar wanhoop niet! Er zijn genoeg manieren om de sfeer van vakantie aan de middellandse zee naar je eigen huis te halen.

 

Wat is nu hét kenmerk van een vakantie aan de middellandse zee? Het lekkere eten natuurlijk! ’s Avonds laat lekker in een restaurantje zitten, wachtend op een verrukelijke maaltijd van verse zeevruchten, gebakken aardappeltjes en verse groente. Of ben jij meer van de kippenpootjes met couscous, salade en tzatziki? Nu we thuis zitten missen we al die koolhydraatarm recepten van de middellandse zee.

 

Heb je er wel eens aan gedacht om die overheerlijke recepten niet alleen op vakantie te eten, maar ook thuis te maken? Wij van Verdify wel! Daarom hebben wij een website gemaakt die vol staat met mediterrane dieet recepten. Het is namelijk niet voor niets dat de mensen die rondom de middellandse zee leven zo gezond oud worden. Hun geheim is het eten. Een mediterraan dieet bestaat uit veel verse groenten en fruit, kip, volkoren producten, peulvruchten en noten. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat jij niet teveel suikers en vetten binnenkrijgt, dingen die niet goed voor je zijn natuurlijk.  Laat je dus inspireren door de mediterrane keuken en geniet van deze zomer.

https://verdify.nl/