Adfunding
2.adfunding.nl-Main-1000x1000px
Banen en opleidingen

Heb je interesse in PADI duiken?

Heeft duiken je altijd al gefascineerd maar ben je er nooit aan toe gekomen of wist je niet waar je kon leren duiken? Bij Duikcentrum de Aalscholvers in Tilburg heb je de mogelijkheid om te leren duiken met het PADI systeem. PADI duiken is een leermethode die gebruikt wordt door instructeurs over de hele wereld om cursisten op een goede manier te leren duiken. Bij dit duikcentrum haal je jouw duikbrevet met hoge kwaliteit, waarmee je overal kunt duiken waar jij wilt. Het duikcentrum ligt net buiten het centrum van Tilburg en is goed bereikbaar.

Voor iedereen een cursus

Als je nog nooit hebt gedoken, kun je bij Duikcentrum de Aalscholvers een beginnerscursus volgen. Tijdens deze cursus leer je PADI duiken en doe je alle benodigde kennis op. Alle vaardigheden van het PADI duiken worden stapsgewijs aan je uitgelegd op een tempo dat jij aankunt. Voordat je aan de beginnerscursus begint, kun je aan een introductieduik deelnemen om te zien of duiken iets voor jou is en om de sfeer te proeven. Ook als je al ervaring hebt met duiken, kun je terecht bij dit duikcentrum. De instructeurs die hier werken hebben zelf veel ervaring en zijn gespecialiseerd in diverse facetten van het duiken. Hun instructeurs kunnen je opleiden tot Divemaster of Rescue Diver.

Advies over je duikbenodigdheden

Natuurlijk krijg je gedurende de verschillende cursussen tips van de ervaren instructeurs om zo goed mogelijk te duiken. Duikcentrum de Aalscholvers heeft ook een fysieke winkel bij de duikschool. Hier kun je al het duikmateriaal kopen dat je nodig hebt. De medewerkers die hier werken geven je handig advies en kunnen je meer vertellen over de verschillende producten. Je kunt al je duikspullen meteen goed af laten stellen door een van hun medewerkers. Als je producten online wilt kopen, dan kun je ze ook telefonisch bereiken voor handig advies. Je krijgt altijd advies van ervaren instructeurs die het duikmateriaal zelf ook hebben ervaren.

Gerelateerde artikelen

Welke Google Ads trends moet je in de gaten houden?

Vacature werkvoorbereider in Amsterdam

Een interessante BHV cursus in Den Haag volgen