Adfunding
Image default
Banen en opleidingen

Ambulance vacatures

 

SEH verpleegkundige,

Arnhem, Nl Gelderland

Over de functie als spoedeisende hulp verpleegkundige ben je het eerste aanspreekpunt van patiënten bij wie er nog geen diagnose is gesteld.

Deze patiënten zijn op inherent begin gekomen, werd doorverwezen door de huisarts of gebracht met de ambulance. Je vangt de patiënten op, poneert vragen om de ziektegeschiedenis te achterhalen en onderzoekt hen.

Gezamenlijk met de arts stel je vast welke behandelmethode gevolgd moet werd en welke hulp het uiterst noodzakelijk is.

Als het een kort geval is, dan verleen je zelf de eerste hulp. Je krijgt te scheppen met veel verscheidene patiënten met een acute zorgvraag. Het is jouw taak mensen te verwijderen en te kalmeren.

Daarnaast voorzie je hen van verwittiging over het onderzoek, behandeling en het huis op de sectie spoedeisende hulp. Op de spoedeisende hulp is geen enkele dag hetzelfde, ben jij de eerste schakel in nood en kun jij het verschil scheppen voor de patiënt functie vereisen wie ben jij? gediplomeerd seh verpleegkundige big geregistreerd gerechtigd en capabel in verpleegtechnische handelingen stressbestendig communicatief ingenieus servicegericht en flexibel over het handelsbedrijf wat biedt maandag® jou? een marktconform honorarium ( ingeschaald op fundament van content en ervaring ) reiskostenvergoeding op fundament van €0, 19 per kilometer hele goede arbeidsvoorwaarden ( pensioenregeling, vakantiedagen & vakantiegeld, etc. ) de maandag® academy om jezelf voorts te evalueren solliciteren herken jij jezelf in dit profiel? en lijkt werken bij maandag® je een mooie stap? solliciteer dan meteen.

Wie weet ziet jouw maandag er straks dan net zo tof uit als die van ons. 

https://www.vindazo.nl/keywords/ambulance.html