Adfunding
Image default
Bedrijven

Wat heb jij aan het registeren van jouw uren?

Het is tijd om jouw urenadministratie naar een hoger niveau te tillen! Ben je beginnend ondernemer? Of ben je al een poos aan de slag? Het is altijd een goed moment om net dat beetje verder te gaan.

 

Urenregistratie door en voor ondernemers

Een kloppende urenadministratie is onwijs belangrijk voor jouw reguliere bedrijfsadministratie. Je creëert namelijk een flinke hoeveelheid unieke data van urenregistratie in jouw onderneming. Dit kun je vervolgens gebruiken om terug te blikken op een jaar of een specifieke periode. Door projecten en periodes met elkaar te vergelijken, ontdek jij hoe je jouw werkwijze kunt optimaliseren. Zo realiseer jij een betere bedrijfsvoering.

 

Nauwkeurig en precies

Samen met Keeping zorg jij ervoor dat jouw urenverantwoording nauwkeurig en precies is. Door dit te realiseren kun je preciezer factureren en budgetteren. Je hebt alle data van uren uit voorgaande projecten tot je beschikking en kunt snel terugzien hoe lang je over een soortgelijk project doet. Dit helpt jou om in te schatten hoeveel uren je nodig zult hebben als je projecten gaat inplannen. Daarnaast maak je het een stuk gemakkelijker om voor startersaftrek bij de belastingdienst in aanmerking te komen.

 

Inzicht door verdeling

Dit nog tot slot. Keeping helpt jou bij het inzichtelijk maken van de verdeling tussen projecten en taken voor zowel jezelf als eventuele werknemers. Als je een goede manier wilt vinden om jouw projecten Overzichten per taak binnen een project, of juist overzichten per project verdeeld in een specifieke periode zijn handig bij het bepalen van effectiviteit en efficiëntie van je werkwijze. Als jij al deze taken verder nog onderverdeelt of juist jouw werknemers onderverdeelt kun je beter voorspellingen maken op basis van het verleden.

https://keeping.nl/urenadministratie