Adfunding
Image default
Woning en Tuin

WC ontstoppen Haarlem: spoed!

Afgelopen veertien dagen heb ik kunnen genieten van de zon en het strand op vakantie. Ik had geen enkele zorgen. Totdat ik thuis kwam in mijn appartement en naar de wc moest. Ik trok het toilet door, maar het water liep niet weg. Ik heb meteen het internet geraadpleegd: ‘wc ontstoppen Haarlem’. Ik heb helaas maar één toilet in mijn appartement tot mijn beschikking, waardoor een oplossing met spoed wacht. Zelf ben ik niet handig, dus ik heb direct een ontstoppingsdienst laten komen voor het ontstoppen van mijn toilet. Daar kwam ik uit bij Ontstoppingsdienst Haarlem. Toen ik belde kreeg ik meteen een rioolspecialist aan de lijn: de man vertelde mij dat ze met spoed zouden komen, zo snel als mogelijk..

Snelle service: zelfs na middernacht

Binnen het uur stond er een vakman aan de deur. Het was inmiddels na middernacht. De monteur erkende dat het spoed had en ging meteen aan de slag. Binnen twee keer een kwartier was mijn rioolprobleem in het toilet verholpen. De geschatte kosten, die de rioolspecialist mij aan de telefoon vertelde, kwamen precies uit. Vanwege de snelle service en het tijdstip, heb ik deze ontstoppingsdienst beloond met een positieve review en uiteraard 5 sterren.

Voorkomen wc ontstoppen Haarlem

Wat bleek: er zat een behoorlijke verstopping in mijn toilet. Met een veer lukte het niet om de verstopping te verwijderen, maar met een hogedrukspuit ging de verstopping snel weg. Als tip kreeg ik mee, en die deel ik graag met jullie, dat je maandelijks je riolering schoon kunt houden en de kans op een verstopping verkleint. Dit doe je door een paar eetlepels soda en wat azijn door alle afvoeren te gieten. Laat dit een half uur inwerken en spoel daarna door met kokend heet water. Dit zorgt ervoor dat vuilresten worden afgebroken en verder het riool in gaan. Zo voorkomen we dat mensen hoeven te zoeken naar ‘wc ontstoppen Haarlem’.

https://www.ontstoppingsdienst-haarlem.nl/