Adfunding
Image default
Alarmsysteem

De slimme zone-thermostaat: geperfectioneerd energiebeheer

De slimme zone-thermostaat: geperfectioneerd energiebeheer

Vorig jaar hebben energie-efficiëntiemaatregelen Nederland 80 miljard dollar bespaard, volgens UtilityDIVE.

Het verlagen van het energieverbruik kan de energierekening snel verlagen en de CO2-voetafdruk van uw gezin verlichten. Dit is met name van belang tijdens de zomermaanden omdat “huiseigenaren gemiddeld €240 per jaar uitgeven aan airconditioning”, aldus de Philadelphia Inquirer.

Het gebruik van het huishoudelijk gebruik wordt ook beïnvloed door de algehele werkzaamheid van uw systeem. Volgens Forbes: “Studies schatten dat ongeveer 70 procent van de verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen (HVAC) van Amerikaanse huizen inefficiënt werkt of op weg is naar een storing.”

Of het nu bekend is om uw HVAC in een leeg huis te laten werken, of uw systeem moet worden opgewaardeerd, een slimme thermostaat, met name een die verwarmde en verkoelende zones aanbiedt, biedt uw familie belangrijke oplossingen.

Zone Verwarming & Koeling

Verwarmde verwarming en koeling brengt de slimme thermostaattechnologie naar een hoger niveau en biedt verhoogde bezuinigingen en een verfijnde controle voor huiseigenaren.

Terwijl de meeste slimme thermostaten op de markt toestaan ​​dat huiseigenaren hun huisklimaat op afstand wijzigen, werken ze vaak vanuit slechts één sensor. Daarom, als de thermostaat op de eerste verdieping zit, past hij zich aan de temperatuur van die verdieping alleen aan.

Met gezette thermostaten kunnen huiseigenaren de verwarming en koeling door het hele huis regelen op basis van specifieke kamervoorkeuren. Na installatie bevat het zonesysteem afzonderlijke sensoren die door het hele huis worden geplaatst, waardoor temperatuurregeling per kamer en vloer mogelijk is. Houd uw slaapkamer bijvoorbeeld op warme zomernachten koel en verlaat de rest van het huis zonder airconditioning.

Het heeft geen zin om lege ruimtes te verwarmen of koelen. Met een gezoneerde thermostaat kunt u geld en energie besparen door HVAC te gebruiken in overeenstemming met uw dagelijkse planning.

Home Control

Zoned thermostaten bevatten ook geo-services technologie, die realtime op de locaties van huiseigenaren reageert. De thermostaat kan bijvoorbeeld leren energiebesparende instellingen in te schakelen als u ’s ochtends naar het werk vertrekt.

Zoned thermostaten kunnen ook weten wanneer u een kamer bent binnengegaan, of een deur of raam hebben geopend, en het klimaat dienovereenkomstig in real time aanpassen.

Bovendien leren gezoneerde thermostaten door middel van kunstmatige intelligentie uw gedrag en volgen ze patronen in het schema van uw gezin. Na verloop van tijd kunnen deze slimme systemen op gegevens gebaseerde aanbevelingen doen om te helpen besparen op de energiekosten en het energieverbruik te verbeteren.

Thermostaten werken het beste wanneer ze worden geïntegreerd in een compleet smart home-systeem. Dit maakt krachtige toepassingen mogelijk, zoals geo-sensing, mobiel applicatiebeheer en cnnectiviteit met andere slimme apparaten in het hele huis.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag