Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wilt u een bedrijfsautoverzekering voor particulier of zakelijk gebruik

Gebruikt u de bestelauto van de zaak vooral privé? Bijvoorbeeld voor de boodschappen? Dan kunt u uw bedrijfsauto particulier verzekeren bij 123bestelautoverzekering.nl. Gebruikt u uw bedrijfsauto alleen voor zakelijke doeleinden? Dan bent u verplicht om uw auto zakelijk te verzekeren. Dan kunt u vaak wel de BTW en BPM verrekenen. Dit scheelt in de premie voor een WA+ of Allrisk verzekering. U kunt uw bedrijfsauto verzekeren voor particulier of zakelijk gebruik bij 123bestelautoverzekering.nl.Wat voor u de beste dekking is, hangt af van verschillende factoren. Dit zijn ten eerste de leeftijd van uw auto. Ook kunt u de auto verzekeren voor invloeden van buitenaf, zoals schade ten gevolge van het weer.

De verschillende dekkingen van een bedrijfsautoverzekering

Wanneer u een bedrijfsautoverzekering afsluit, heeft u bij 123bestelautoverzekering.nl de keuze uit drie verschillende dekkingen. Dit zijn een WA dekking, een WA + Beperkt Casco dekking, en een WA-verzekering met een uitgebreidere Casco dekking. Een WA dekking is geschikt voor uw bedrijfsauto ouder dan 10 jaar. Schade aan een voertuig van een ander die bij een ongeluk is veroorzaakt, wordt vergoed. Wanneer uw auto nog geen 10 jaar oud is, kiest u het best voor een WA-verzekering met beperkte casco-dekking. Hierbij is ook stormschade, schade bij diefstal, joyriding en schade bij een aanrijding met loslopende dieren vergoed. Bij een WA verzekering met uitgebreide casco dekking is ook schade aan uw bestelauto gedekt wanneer er een ongeluk gebeurt waarbij u niet de schuldige partij bent. Ook is deze verzekering het meest geschikt voor bedrijfsauto’s jonger dan 5 jaar.

Sluit een bedrijfsautoverzekering voor het komende jaar af

U sluit een bedrijfsautoverzekering af voor de looptijd van één jaar. Daarna kunt u uw bedrijfsautoverzekering van 123bestelautoverzekering.nl dagelijks opzeggen. Hou dan wel rekening met de opzegtermijn van een maand. Heeft u een verzekering afgesloten, dan bouwt u per jaar dat u schadeloos rijdt, een schadevrij jaar op. Dit levert u korting op de premie op.

https://www.123bestelautoverzekering.nl/